Meteo: Vremea se raceste - nopti geroase, cu minus 15 grade

Marti, 03 Decembrie 2013, ora 09:06
3264 citiri
Meteo: Vremea se raceste - nopti geroase, cu minus 15 grade
Foto: Facebook/Sorin Onisor

Inceputul de decembrie vine cu ger si ninsori. Marti, vremea se raceste in toata tara, iar maximele anuntate de meteorologi vor fi cuprinse intre minus 1 grad in estul Transilvaniei si 5 grade in Oltenia.

Dupa o dimineata cu ceata, norii strang randurile in regiunile nordice, unde sunt posibile si precipitatii.

In Bucuresti, ziua debuteaza cu minus 2-3 grade, urmand ca in timpul zilei mercurul sa nu urce mai mult de 4 grade Celsius.

Frig va fi si la munte. Se anunta minus 1 grad la Predeal si Sinaia, 1 grad cu plus la Paltinis, 4 grade cu plus la Stana de vale si minus 5 grade la Toaca, pe Ceahlau.

Si in vest va fi o zi rece: la amiaza vor fi minus 1 grad la Miercurea Ciuc si 4 grade la Timisoara si Resita.

In sud, ziua debuteaza cu ceata si chiciura. Desi soarele-si face aparitia la orele amiezii, mercurul nu urca de 5 grade la Drobeta Turnu Severin, 2 grade la Craiova, 4 grade la Targoviste si 3 grade la Giurgiu, Calarasi, Buzau si Braila - valori sub mediile climatologice cu 3-4 grade.

In Dobrogea, meteorologii anunta o zi frumoasa pentru inceput de decembrie. Va fi soare, iar termometrele vor arata 3 grade la Tulcea si 2 grade la Constanta.

In Moldova, vantul este ceva mai agitat si termometrele arata cel mult de 1 grad la Botosani si Piatra-Neamt si 3 grade la Iasi, Focsani si Galati. Pe seara, sunt posibile precipitatii.

Miercuri,, dimineata va fi geroasa, cu maxime cuprinse intre minus 10 grade, chiar minus 15 grade in depresiuni si minus un grad Celsius. La amiaza, insa, maximele vor oscila intre minus 2 grade in zonele cu ceata si 7 grade in dealurile subcarpatice din sud si est.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#meteo vremea 3 decembrie, #meteo prognoza miercuri , #meteo