Meteo: Weekend cald, dar cu ploi si vant (Video)

Sambata, 18 Mai 2013, ora 10:00
1569 citiri
Meteo: Weekend cald, dar cu ploi si vant (Video)

Vremea se anunta deosebit de calda in acest weekend, peste media normala a perioadei. De asemenea, cerul va fi variabil, fiind posibile averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Sambata, vremea va fi deosebit de calda in sud si in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, iar temperaturile minime se vor situa intre 5 si 6 grade in depresiuni si intre 16 si 18 grade pe litoral. Cele mai ridicate temperaturi vor fi inregistrate in Lunca Dunarii.

Cerul va fi variabil, mai ales in nord si nord-estul tarii, unde va ploua in averse. Ploaia isi va face simtita prezenta si in centrul tarii, in est si la munte, dar pe arii mai restranse.

Ploile vor fi insotite de grindina, descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului.

La munte, cerul va fi innorat si va ploua pe arii extinse. Cantitatile de apa pot fi mai insemnate, indeosebi in Carpatii Orientali. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

La mare, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime intre 21 si 25 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade. Vor fi conditii pentru averse insotite de descarcari electrice, mai ales in Delta.

Si in Bucuresti, prima zi de weekend va aduce maxime de 29 - 30 de grade, cerul va fi variabil, senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica, vremea va ramane calda, mai ales in sudul si sud-estul tarii. Totusi, izolat se vor mai inregistra ploi de scurta durata, dupa-amiaza, mai ales in estul tarii. De asemenea, seara si noaptea se vor semnala averse, descarcari electrice, mai ales in vestul si sud-vestul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade.

La munte, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si noaptea, iar izolat vor fi averse si descarcari electrice.

La mare, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime intre 22 si 25 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 18 si 20 grade.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#meteo weekend, #prognoza meteo weekend, #meteo mai , #meteo