Meteo: Weekend de nota 10

Vineri, 26 August 2011, ora 09:56
1612 citiri
Meteo: Weekend de nota 10
Foto:zf.ro

Ziua de vineri nu se va deosebi prea mult de cele anterioare din punct de vedere meteorologic, iar weekendul, unul dintre ultimele din perioada concediilor, va oferi conditii meteo ideale pentru o minivacanta pe cinste.

Valul de caldura nu se sparge, dar maximele la amiaza mai scad cu cateva grade fata de ziua precedenta. Cel mai cald va fi in jumatatea de vest a tarii, unde temperaturile urca pana spre 35 de grade. In jumatatatea de est va fi ceva mai bine, iar vantul isi va face simtita prezenta.

La Arad si Timisoara vor fi 35 de grade, la Satu Mare tot 35 de grade, la Cluj Napoca 33 de grade, la Craiova 32 de grade, la Brasov 30 de grade, la Giurgiu 32 de grade, la Constanta 26 de grade, la Galati 30 de grade, la Iasi 30 de grade, iar la Suceava 27 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi calda si placuta, fara pic de nori pe cer. Maxima zilei va fi de 30 de grade Celsius.

Pe litoral vor fi pana la 27 de grade in aer si in jur de 23-24 de grade in apa marii.

Sambata si duminica vremea continua sa fie calda, dar in sfarsit exista sanse bune de ploaie in zona montana, mai ales spre seara.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea august , #meteo