Meteo: Zapada ca in povesti, inainte de ger

Luni, 18 Ianuarie 2016, ora 09:36
2683 citiri
Meteo: Zapada ca in povesti, inainte de ger
Foto: Ziare.com

In prima zi a saptamanii avem parte de ninsori si de temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului, dar inca de la noapte se anunta o scadere semnificativa a gradelor din termometre.

In Capitala dimineata va fi innorat, dar la amiaza o sa apara soarele. Mercurul din termometre va indica -1 grad in timpul zilei si -15 noaptea. Meteorologii avertizeaza ca se asteapta inghet puternic.

Vreme frumoasa de iarna va fi la munte, unde va ninge dimineata. Se vor inregistra -5 grade la Brasov, -7 la Moeciu, -8 la Bran, -8 la Paraul Rece, -8 la Poiana Brasov, -9 la Predeal si -8 la Busteni.

Romania sub zapada: Codul portocaliu a fost restrans. Nou cod galben de viscol

Nori in timpul zilei si foarte frig noaptea se anunta pentru vestul tarii. Meteorologii informeaza ca vor fi -3 grade la Baia Mare, -2 la Satu Mare, -1 la Oradea, -2 la Zalau, -3 la Cluj Napoca, -3 la Alba Iulia, -1 la Arad, -4 la Petrosani si -1 la Timisoara.

Luni va fi innorat si in estul tarii, dar de marti vremea se va imbunatati putin. Mercurul din termometre va ajunge la -3 grade la Botosani, -6 la Suceava, -3 la Piatra Neamt, -4 la Iasi, -4 la Bacau, -4 la Vaslui, -3 la Focsani si -4 la Galati.

In restul tarii se vor mai inregistra -4 grade la Tulcea, -3 la Constanta, -3 la Braila, -2 la Slobozia, -3 la Calarasi, -2 la Buzau, 0 la Ploiesti, -2 la Giurgiu, -3 la Rosiori de Vede, -7 la Slatina, -2 la Craiova, 2 la Drobeta Turnu Severin, 1 la Ramnicu Valcea, 1 la Pitesti, 0 la Ploiesti si -5 la Sibiu.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionate de tip cod galben de vant si ninsori valabil de duminica seara de la ora 18:00 lana luni la ora 18:00. Acesta este valabil pentru Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta si Calarasi.

Administratia Nationala de Meteorologie

Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orba acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#meteo 18 ianuarie, #vremea 18 ianuarie, #prognoza meteo 18 ianuarie, #prognoza vreme 18 ianuarie , #meteo