Meteo: Zi calda, ploi multe

Joi, 16 Mai 2013, ora 09:40
2682 citiri
Meteo: Zi calda, ploi multe
Foto: nature.desktopnexus.com

Ziua de joi va fi calda in toata tara, in special in regiunile sudice unde mercurul termometrelor va urca pana la temperaturi de vara. Cerul va fi variabil si pe alocuri va ploua.

Judetele Constanta si Tulcea sunt pana la ora 10:00 sub avertizare cod galben de ploi si vant puternic. Se vor semnala averse ce pot depasi izolat 20 - 25 l/mp, descarcari electrice, grindina, vant puternic cu aspect de vijelie.

Meteorologii mai anunta ca in zonele joase din judetele Sibiu si Alba, pana la ora 10:00, se va semnala ceata, izolat cu reducerea vizibilitatii sub 50 de metri.

La amiaza cerul se va limpezi in cea mai mare parte a tarii. Maximele vor urca pana la 31 de grade Celsius.

La Arad si Timisoara vor fi 28 de grade, la Cluj Napoca 24 de grade, la Craiova 28 de grade, la Brasov 24 de grade, la Giurgiu 31 de grade, la Constanta 23 de grade, la Galati 28 de grade, la Iasi 27 de grade, iar la Suceava 23 de grade Celsius.

In Capitala, vremea va fi deosebit de calda, maxima la amiaza atingand 28 de grade Celsius.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea meteo joi, #meteo vremea joi Bucuresti , #meteo