Meteo: Zi de vara pana duminica dupa-amiaza. Apoi vin ploile

Sambata, 02 Iulie 2016, ora 11:02
2514 citiri
Meteo: Zi de vara pana duminica dupa-amiaza. Apoi vin ploile
Foto: Arhiva/Ziare.com

Vremea tine cu noi in weekend, soarele nefiind umbrit de nori sambata si nici in prima parte a zilei de duminica. E posibil insa ca vremea sa se strice de duminica dupa-amiaza, cand s-ar putea isca furtuni, moment din care si temperaturile vor scadea usor.

Sambata, temperaturile tin cu cei care vor sa iasa din casa, maximele zilei fiind inregistrate la Bucuresti - 33 de grade Celsius. 32 de grade vor fi la Galati si Timisoara, iar 31 la Baia Mare si Iasi.

La Suceava sunt anuntate 30 de grade, iar la Brasov, Constanta si Cluj-Napoca, temperaturile nu vor depasi 29 de grade Celsius. La Craiova sunt prognozate tot 29 de grade Celsius, insa e posibil sa ploua.

Duminica, temperaturile scad usor, cu circa doua grade. Astfel, pentru Capitala sunt anuntate 31 de grade, acesta fiind si maxima zilei. Vor fi 30 de grade la Craiova, Galati si Iasi si 29 de grade la Timisoara si Constanta.

La Suceava, termometrele nu vor arata mai mult de 28 de grade Celsius, in timp ce la Brasov, Baia Mare si Cluj-Napoca se vor inregistra 26 de grade.

Vremea se va strica insa dupa amiaza, cand sunt asteptate ploi in nordul, vestul si centrul tarii. Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, care va afecta aproape intreaga tara incepand de duminica de la ora 14:00 si pana luni, ora 06:00.

Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie si, pe arii restranse, grindina. Se vor inregistra cantitati de apa de peste 20...25 l/mp si izolat 50...60 l/mp.

Luni, sunt asteptate din nou averse in aceleasi zone ale tarii, nefiind exclusa nici grindina. Temperaturile scad din nou, asa ca in Bucuresti nu sunt asteptate mai mult de 28 de grade Celsius. Un pic mai cald, 29 de grade, va fi la Craiova.

27 de grade Celsius sunt prognozate pentru Constanta, Galati si Timisoara si 26 pentru Iasi. La Brasov vor fi 24 de grade, la Cluj-Napoca 25, in timp ce la Suceava nu se vor depasi 22 de grade Celsius, anunta meteorologii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#meteo inceput iulie, #meteo 2 iulie sambata, #meteo weekend iulie, #ploi iulie prognoza , #meteo