Meteo: Zi de vara pana-n seara si vreme perfecta pentru concediu

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 10:50
2227 citiri
Meteo: Zi de vara pana-n seara si vreme perfecta pentru concediu
Foto: Arhiva Ziare.com

Vremea continua sa se incalzeasca si duminica, iar canicula pune stapanire pe toata tara.

Astazi, disconfortul termic si canicula cuprind si sud-vestul, nu numai sudul tarii. Norii apar pe la amiaza deasupra zonelor de munte si a tinuturilor nordice, unde ar putea sa fie cativa stropi de ploaie razleti.

Mercurul urca si el lacom in termometre, de la 27 de grade pana la 36, poate chiar 37 de grade in Lunca Dunarii.

In Capitala, zi de vara pana-n seara. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata, iar vantul nu trece de moderat. Termometrele arata si ele 34 de grade, asa ca ar fi bine sa nu stati la soare la orele amiezii.

Daca ultima zi a saptamanii va prinde la mare, aveti parte de vreme buna, soare si niciun nor aducator de ploaie. Vantul e putin agitat, dar apa marii e perfecta pentru balaceala. Maximele urca pe litoral pana la 34 de grade.

Vara in toata regula si la munte, cu pana la 30 de grade. Amiaza ar putea aduce cateva ploi usoare de vara, dar doar izolat.

Cald va fi si la Craiova, unde mercurul din termometre va urca pana la 33 de grade, dar si la Galati si Timisoara, unde sunt anuntate 32 de grade Celsius, sau Baia Mare, unde se asteapta 31 de grade, iar soarele va fi umbrit de nori o parte din zi.

30 de grade vor fi la Constanta, cu vreme perfecta de plaja, dar si la Brasov sau Iasi. In Cluj-Napoca se asteapta temperaturi de 29 de grade, iar la Suceava de 28 de grade Celsius. Aici, soarele se va ascunde in spatele norilor din cand in cand.

Luni temperaturile par parca trase la indigo. Va fi soare peste tot, ploi fiind asteptate doar la Suceava. Vor fi 34 - 35 de grade Celsius in Capitala, 33 de grade la Craiova, Galati si Timisoara. 31 de grade sunt anuntate de meteorologi la Baia Mare si Iasi, 30 la Cluj-Napoca, 29 la Constanta si 28 la Suceava.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#meteo vremea duminica, #prognoza meteo vremea mare, #meteo duminica munte, #meteo prognoza 24 iulie , #meteo