Meteo: Zi frumoasa, de toamna tarzie

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 10:24
1665 citiri
Meteo: Zi frumoasa, de toamna tarzie

Saptamana debuteaza cu vreme frumoasa si temperaturi mai mari decat cele normale pentru mijloc de decembrie.

Vantul va sufla domol, de precipitatii nici nu se pune problema si, dupa ceata matinala, soarele urca mercurul in termometre chiar si pana la 13 grade, in regiunile vestice.

In Bucuresti, soarele troneaza pe cer toata ziua. Vantul adie placut si termometrele vor arata pana la 9 grade Celsius.

Meteorologii anunta o zi frumoasa si la munte, cu 4 grade la Brasov si 3 la Sinaia.

Frumos va fi si in vestul tarii. Soarele este generos si ridica temperaturile pana la 12 grade la Oradea si la Cluj Napoca, 11 grade la Timisoara, 8 la Arad, 9 la Bistrita, 10 la Baia Mare si 12 la Satu Mare. De precipitatii nici nu se pune problema. Se vor inregistra pana la 12 grade in Dealurile de vest, poate chiar 13 grade in Dealurile Banatului.

Si in Moldova, peisajul termic aminteste mai degraba de o zi de toamna tarzie. Mai rece e in nordul regiunii, cu cel mult 5 grade in termometre, insa in sudul regiunii vor fi pana la 8 grade.

Soarele e generos si in sudul tarii, unde urca maximele pana la 10 grade. Pe litoral, insa, vantul va fi ceva mai agitat.

Si marti se anunta vreme calda pentru mijloc de decembrie, mai ales in regiunile intracarpatice, dar si in zonele de deal si de munte din restul tarii. Soarele este la datorie si urca mercurul pana la 14 grade in vestul tarii. La munte, maximele vor fi modeste, cu cel mult 3 grade Celsius. Spre seara, norii pun stapanire indeosebi pe jumatatea vestica a tarii, unde se anunta ploi slabe.

In Bucuresti, ziua incepe cu ceata si norii josi nu pleaca nici la pranz. Se arata insa si soarele, care aduce 4 grade in termometre.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#meteo vremea luni, #prognoza meteo vremea, #vremea 15 decembrie meteo , #meteo