Meteo: Zi urata, cu ploi si bruma. Cand ne incalzim

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 08:49
5304 citiri
Meteo: Zi urata, cu ploi si bruma. Cand ne incalzim
Foto: Arhiva Ziare.com

Marti, cerul va fi acoperit in majoritatea regiunilor si va ploua aproape in intreaga tara, iar la munte precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ninsoare.

In zonele din sud-vest cerul se va limpezi din cand in cand, pe parcursul zilei. Va ploua mult, in special in jumatatea de est a tarii, unde pe arii restranse cantitatile de apa pot depasi 15-20 l/mp.

Din cauza temperaturilor scazute, neobisnuite pentru finalul lunii aprilie, spre seara va fi bruma, in special in nordul si centrul tarii.

Maximele nu vor depasi 15 grade Celsius.

La Arad vor fi 14 grade, la Timisoara 15 grade, la Satu Mare 14 grade, la Cluj Napoca 10 grade, la Craiova 12 grade, la Brasov 8 grade, la Giurgiu 12 grade, la Constanta 13 grade, la Galati 12 grade, la Iasi 12 grade si la Suceava 10 grade Celsius.

In Capitala, ziua de marti va fi urata si rece. Norii vor acoperi cerul pe tot parcursul zilei si va ploua, mercurul termometrelor urcand doar pana spre 11 grade Celsius.

Meteorologii ne dau insa si vesti bune. Incepand de miercuri vremea se va indrepta si temperaturile vor creste simtitor. Joi, in Capitala sunt prognozate 22 de grade Celsius.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #vremea aprilie 2016 , #meteo