Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Meteo: Zile toride

Marti, 10 Iunie 2014, ora 09:44
2364 citiri
Meteo: Zile toride

Vremea se mentine calda in cele mai multe regiuni ale tarii, temperaturile fiind chiar mai ridicate decat ar fi normal in aceasta perioada.

Marti, in tara, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta decada a lunii iunie, in special in regiunile vestice. Maximele termice vor fi cuprinse intre 27 si 34 de grade, iar minimele intre 11 si 21 de grade.

Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Aceste fenomene se vor semnala in special in estul tarii si la munte, iar izolat, mai ales seara si in prima parte a noptii, ele vor fi prezenta si in centrul si sudul tarii.

Marti, in Bucuresti, vremea va fi mai calda decat ar fi normal in aceasta perioada, astfel ca maxima termica se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar minima va fi de circa 17 - 18 grade.

Cerul va fi variabil, iar spre seara si la inceputul noptii vor fi unele innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Miercuri, in tara, vremea ramane la fel de calda, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade.

Cerul va fi variabil, temporar vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii restranse la munte, in estul, sudul si centrul tarii. Fenomenele se vor semnala mai ales dupa-amiaza si la inceputul noptii.

Miercuri, in Bucuresti, va fi mai cald decat ar fi normal, astfel ca maxima termica va fi de 30 - 31 de grade, in vreme ce minimele se vor situa intre 15 si 17 grade. Dupa-amiaza si la inceputul noptii, voor fi conditii de averse, descarcari electrice si scurte intensificari de vant.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#meteo 10 11 iunie, #vremea Romania 10 iunie, #prognoza vreme 11 iunie , #meteo