Meteo: Ziua ninge, noaptea ninge, dimineata ninge iara

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 09:17
5027 citiri
Meteo: Ziua ninge, noaptea ninge, dimineata ninge iara
Foto: Facebook/Sorin Onisor

Saptamana incepe cu vreme rece chiar geroasa dimineata in estul si in centrul tarii. Temperaturile mai castiga insa 1-2 grade, astfel ca la amiaza termometrele vor arata intre 8 grade cu minus si cel mult 1 grad peste pragul de inghet.

In vestul, centrul si nordul tarii local va ninge usor, in timp ce in sud si sud-est va fi ceata destul de persistenta.

In Bucuresti, ziua de luni debuteaza cu frig si cativa fulgi razleti de zapada. Vor mai fi cateva innorari, dar se arata si soarele, mai ales dupa orele diminetii, cand ceata se risipeste. Termometrele nu aduna, insa, mai mult minus 2 grade Celsius.

Maximele cresc timid, in vestul tarii. Termometrele vor arata de la minus 6 - minus 4 grade in estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc si Brasov, minus 2 la Sibiu, Cluj Napoca si pana in jur de 0 grade Satu Mare, Oradea, Arad si 1 grad Celsius la Timisoara.

In Oltenia, ninsorile dispar, iar vantul se domoleste. In Muntenia, insa, norii vor fi mai consistenti, iar in estul regiunii ninge viscolit in prima parte a zilei. Spre amiaza, insa, vremea se incalzeste si in aceasta regiune. Temperaturile mai castiga si aici 2-3 grade, in special in zonele de deal, dar raman negative.

Sunt prognozate minus 5 grade in Braila, Buzau si minus 1 grad la Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea si Pitesti.

Cel mai frig ramane in Moldova. In centru si in nord apare trecator si soarele printre nori, in timp ce in sud va mai ninge, iar vantul va sufla destul de tare pana dupa amiaza. Aici se vor inregistra cele mai scazute temperaturi, in jur de minus 8 - minus 7 grade in aproape toata regiunea, putin mai cald doar la Piatra Neamt, Focsani si Galati, unde meteorologii anunta 6 grade cu minus.

Marti se mai incalzeste. Amiaza vine cu temperaturi de la minus 1 grad in zonele depresionare din estul Transilvaniei pana la 5 grade in sud-vest.

Predomina norii in regiunile din jumatatea nordica a tarii unde local lasa precipitatii slabe, la inceput sub forma de ninsoare, iar apoi lapovita si ploaie, cu deosebire in nord-vest. In celelalte zone va fi soare, iar precipitatiile nu vor face parte din tabloul meteo.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#meteo vremea luni, #prognoza meteo vremea luni, #27 ianuarie meteo vremea , #meteo