Noi alerte meteo: Cod galben de furtuna in mai multe zone din tara

Duminica, 25 Mai 2014, ora 19:17
2589 citiri
Noi alerte meteo: Cod galben de furtuna in mai multe zone din tara
Foto: Arhiva

Meteorologii au emis, duminica seara, noi avertizari de tip cod galben de furtuna.

Astfel, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in judetul Ilfov (localitatile Berceni, Jilava, Chiajna, Ciorogarla, Gradinari, Mihailesti, Vidra) se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici si medii dimensiuni, averse in cantitati ce vor depasi izolat 20-25 l/mp, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie.

Avertizarea este valabila pana la ora 20:30.

Tot pana la 20:30, in judetului Sibiu (localitatile Iacobeni, Agnita, Barghis, Mihaileni, Mosna, Valea Viilor, Axente Sever) se vor semnala descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici si medii si averse de ploaie ce pot depasi 20 l/mp.

O alta avertizare este valabila pana la 20:10 in judetul Cluj (zona delimitata de localitatile Sic, Gherla, Jichisu de Jos, Recea Cristur, Dabaca, Iclod). In acest interval, se vor inregistra frecvente descarcari electrice, izolat grindina de dimensiuni mici, averse de ploaie care izolat vor cumula cantitati de 15-20 l/mp si intensificari de scurta durata ale vantului.

Totodata, pana la ora 20:00, in centrul si vestul judetului Arad (zona localitatilor Milova, Lipova, Cladova, Cuvin, respectiv zona Peregu Mare, Nadlac, Semlac) se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de dimensiuni mici, averse in cantitati ce pot depasi 20-25 l/mp, intensificari ale vantului.

De asemenea, in zona judetului Satu Mare, delimitata de localitatile: Botiz, Doba, Carei, Cauas, Supuru de Jos, Socond, Viile Satu Mare, inclusiv in municipiul Satu Mare si zona de munte a judetului Cluj se vor semnala frecvente descarcari electrice, izolat grindina de dimensiuni mici si medii, averse care izolat vor cumula cantitati de 15-20 l/mp, intensificari de scurta durata ale vantului. Aceasta avertizare este valabila pana la ora 19:30.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#furtuna cod galben, #judete avertizare cod galben, #ploaie furtuna avertizari meteo , #meteo