Saptamana viitoare respiram usurati: Vremea se raceste si revin ploile

Sambata, 15 August 2015, ora 20:52
7917 citiri
Saptamana viitoare respiram usurati: Vremea se raceste si revin ploile
Foto: Ziare.com

In urmatoarele zile ne vom racori, in sfarsit. Temperaturile vor scadea simtitor, iar incepand de luni vor reaparea ploile, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului.

Duminica, insa, vremea se mentine calduroasa, chiar caniculara in judetele din vestul si sudul tarii pentru care ANM a emis avertizari de tip cod portocaliu sau cod galben.

Meteo: Inca un weekend de foc

Incepand de dupa amiaza si continuand pe parcursul noptii, cerul se va innora, in special la munte, dar local si in celelalte regiuni, cu exceptia celor din sud-est.

Izolat, cantitatile de apa vor depasi chiar si 20 l/mp si vor fi conditii de grindina, informeaza ANM.

Vantul va sufla slab, dar temporar va cunoaste intensificari, ploile putand lua aspect de vijelie.

In Bucuresti, vremea se mentine caniculara, iar maxima va atinge 37 grade Celsius.

Luni, temperaturile vor scadea semnificativ in intreaga tara, cu exceptia zonelor din sud-est, unde vremea se va mentine calduroasa.

Ploile se vor accentua in intensitate si se vor extinde aproape in toate regiunile. Pe alocuri vor avea caracter torential, iar izolat va cadea grindina.

Maximele se vor incadra intre 24 de grade in Oltenia si 34 de grade in sud-estul tarii.

In Capitala, vremea va deveni instabila. Cerul se va innora si se vor semnala averse atat pe parcursul zilei, cat si al noptii. Maxima la amiaza va fi de 30 de grade Celsius.

Marti, temperaturile vor continua sa scada, iar maximele nu vor depasi 28-30 de grade, cel mai cald urmand sa fie in Lunca Dunarii.

Va continua sa ploua, in special la munte si in jumatatea de nord a tarii, unde precipitatiile vor avea si caracter torential.

In Bucuresti, vremea va fi instabila si vor exista conditii de ploaie. Vantul va cunoaste intensificari, iar maxima la amiaza nu va depasi 28 de grade Celsius.

Miercuri, vremea va mentine aceeasi tendinta. Va ploua destul de mult, iar temperaturile vor continua sa scada. Vor continua sa cada averse, in special la munte si in sud-vest.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#prognoza meteo, #racirea vremii , #meteo