Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 14:53
4589 citiri
Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Urmatoarele zile se anunta cu temperaturi normale pentru aceasta perioada, iar apoi se va incalzi, potrivit prognozei meteorologilor pentru perioada 20 noiembrie - 3 decembrie.

Banat

Vremea va fi obisnuita pentru aceasta perioada (7 grade), iar intre 23 si 26 noiembrie va fi mai cald (13...14 grade). Pe 27 noiembrie vremea se va raci (9....10 grade).

Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, in primele trei zile ale intervalului si din nou, aproape zilnic, dupa data de 26 noiembrie, cu cantitati mai mari in intervalul 29 noiembrie - 3 decembrie.

Crisana

Se anunta 4...6 grade in primele zile, iar intre 23 si 26 noiembrie se incalzeste (12 grade). Pe 27 noiembrie se racoreste putin (10... 12 grade), iar la inceputul lui decembrie temperaturile vor fi mai mici cu 2-3 grade.

Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai mare in primele zile, apoi doar dupa data de 26 noiembrie pana la sfarsitul perioadei de prognoza, mai ales in perioada 29 noiembrie - 3 decembrie.

Transilvania

In primele trei zile vor fi in jur de 4 grade, iar pe 23 noiembrie si pana la sfarsitul lunii se vor inregistra valori de 8...10 grade. O tendinta de usoara scadere se va resimti abia in primele zile ale lunii decembrie, cand valorile medii regionale diurne vor scadea cu 2...3 grade.

Precipitatii slabe cantitativ vor fi la inceputul intervalului si aproape zilnic, in cea de a doua saptamana a prognozei.

Maramures

In urmatoarele zile se anunta 3...4 grade, iar apoi se va incalzi si vor fi 9...10 grade in intervalul 22 - 26 noiembrie. In a doua saptamana de prognoza vor fi 8...9 grade ziua, si se va racori la inceputului lui decembrie (6 grade).

Vor fi precipitatii pana la jumatatea primei saptamani de prognoza, iar ulterior probabilitatea pentru astfel de fenomene va creste dupa data de 26 noiembrie.

Moldova

Pana pe 22 noiembrie se racoreste, dar vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada (5...8 grade). Apoi vremea se va incalzi si intre 23 si 26 noiembrie (7 si 10 grade). Dupa data de 26 noiembrie, valorile termice vor fi din nou in usoara scadere (7...8 grade).

Temporar vor fi precipitatii slabe in primele zile de prognoza, iar pana la sfarsitul primei saptamani, conditiile de aparitie a acestora vor fi reduse. Probabilitatea pentru precipitatii va fi in crestere dupa data de 26 noiembrie.

Dobrogea

La inceputul primei saptamani de prognoza vor fi 7...8 grade, apoi se va incalzi in intervalul 23-26 noiembrie (9...11 grade). In a doua saptamana vor fi 9...11 grade.

Vor fi precipitatii slabe in primele zile de prognoza, iar ulterior, probabilitatea pentru astfel de fenomene va creste dupa data de 27 noiembrie.

Muntenia

In primele zile va fi vreme normala pentru aceasta perioada (8 grade), apoi vremea se va incalzi usor si intre 23 si 26 noiembrie vor 11... 12 grade. Dupa 27 noiembrie vor fi 9....10 grade.

Vor fi precipitatii slabe in primele zile ale intervalului si din nou, aproape zilnic, dupa data de 26 noiembrie.

Oltenia

In medie, in primele zile vor fi 8 grade, intre 22 si 26 noiembrie vremea va deveni calda, cu 10...13 grade. In cea de-a doua saptamana, regimul termic se va caracteriza printr-o medie a temperaturilor maxime de 9....10 grade si a celor minime de 2...3 grade.

Vor fi precipitatii slabe, la inceputul primei saptamani, iar probabilitatea de aparitie a acestora va fi in crestere dupa data de 26 noiembrie.

La munte

In primele zile se anunta -4...-2 grade, iar intre 22 si 25 noiembrie se incalzeste (4...5 grade). In cea de-a doua saptamana vor fi 2...4 grade.

Vor fi precipitatii mai ales in primele zile ale intervalului si dupa data de 26 noiembrie.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, dispus să-i ia locul lui Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. "Dacă partidul o cere, da"
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a declarat, joi, 18 aprilie, la Realitatea Plus, că este dispus să candideze la Primăria Capitalei în locul lui Cătălin Cîrstoiu, dacă PSD îi cere...
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
#meteo noiembrie, #meteo decembrie, #vreme vacanta decembrie , #meteo