Toamna rece cu ceva ploi - cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Luni, 25 Septembrie 2017, ora 16:25
5587 citiri
Toamna rece cu ceva ploi - cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Toamna incepe sa isi spuna cuvantul si vremea sa se racoreasca, potrivit prognozei meteorologice pentru perioada 25 septembrie - 8 octombrie.

Banat

In primele zile se incalzeste (23 grade), temperaturile fiind normale pentru aceasta perioada, dar apoi se racoreste (18-19 grade). In cea de-a doua saptamana se incalzeste (21 de grade).

Trecator va ploua slab si izolat in zilele de 25 si 26 septembrie. Probabilitatea de ploaie va fi in crestere in intervalul 3-7 octombrie.

Crisana

In primele trei zile vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada (22-23 de grade), iar apoi se racoreste (18 grade). In a doua jumatate a intervalului, temperaturile vor fi in crestere usoara (20-21 de grade).

Probabilitatea de ploaie este ridicata in intervalul 3-8 octombrie.

Transilvania

In primele doua zile se anunta vreme normala (21-22 de grade), apoi, pana la sfarsitul primei saptamani, vremea se va raci (15-16 grade). In cea de-a doua saptamana temperatura aerului va fi in crestere pana la medii ale maximelor de 18-19 grade si ale minimelor de 7-8 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicata in intervalul 3-8 octombrie.

Maramures

In primele doua zile se anunta 22 de grade, apoi, pana la sfarsitul lunii septembrie, vremea se va raci treptat (17 grade). In prima saptamana a lunii octombrie, temperatura aerului va fi in crestere usoara pana la medii ale maximelor de 18-19 grade si ale minimelor, de 8...9 grade.

Incepand cu data de 3 octombrie va creste probabilitatea de aparitie a ploilor.

Moldova

In primele doua zile temperaturile vor fi apropiate de cele normale si se vor situa in medie in jurul a 22 de grade, dar incepand din data de 27 septembrie acestea vor fi in scadere pana la medii de 14-15 grade, fiind chiar rece. Apoi, temperaturile vor creste usor (18-19 grade).

Incepand cu data de 3 octombrie va creste probabilitatea de aparitie a ploilor slabe si pe arii restranse.

Dobrogea

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale in primele doua zile (22-23 de grade), dar de pe 27 septembrie acestea vor scadea pana la medii de 16 grade si va fi o vreme racoroasa. Apoi, temperaturile vor creste usor spre 20 de grade.

Probabilitatea de aparitie a ploilor slabe si pe arii restranse va fi mai ridicata in jurul datei de 28 septembrie si in perioada 2 - 8 octombrie.

Muntenia

In primele doua zile, temperaturile vor fi apropiate de cele normale (23-24 de grade), dar de pe 27 septembrie va fi vreme racoroasa.

Apoi, temperaturile vor creste usor spre o medie de 21-22 grade, apropiata de cea regionala, specifica inceputului lunii octombrie.

Pe spatii mici vor fi posibile ploi slabe, pe parcursul zilei de 26 septembrie si dupa data de 2 octombrie.

Oltenia

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale in primele trei zile si se vor situa, in medie, in jurul a 21-22 de grade, dar incepand din data de 28 septembrie acestea vor fi in scadere pana la 17-18 grade si vor caracteriza, pana in 2 octombrie, o vreme racoroasa.

Apoi, temperaturile vor creste usor spre o medie de 20 de grade, apropiata de cea regionala, specifica inceputului lunii octombrie.

Pe spatii mici vor fi posibile ploi slabe, pe parcursul zilei de 26 septembrie si dupa data de 2 octombrie.

La munte

In primele doua zile valorile vor fi apropiate de normalul perioadei (12-13 grade), apoi pana la sfarsitul lunii septembrie vremea se va raci treptat pana la 8-9 grade.

In prima saptamana a lunii octombrie, temperatura va fi in crestere (11-12 grade).

In zilele de 25, 26 si 27 septembrie, pe arii restranse vor fi precipitatii slabe. Probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi in crestere dupa data de 3 octombrie.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#meteo prognoza octombrie, #meteo prognoza, #meteo octombrie , #meteo