Vine, vine primavara! Vom avea chiar si 15 grade pana pe 8 martie

Luni, 05 Martie 2018, ora 10:00
20074 citiri
Vine, vine primavara! Vom avea chiar si 15 grade pana pe 8 martie
Foto: Arhiva Ziare.com

Primavara vine, in sfarsit, in aceasta saptamana, cand temperaturile vor creste treptat, ajungand chiar sa depaseasca valorile normale pentru aceasta perioada, anunta meteorologii.

Luni, va continua sa fie frig doar dimineata, insa valorile termice vor creste pe parcursul zilei, astfel incat putem vorbi de temperaturi pozitive la inceputul saptamanii viitoare.

Spre seara si noaptea va ninge la munte si in Oltenia, in timp ce in Banat, Crisana si partial in Muntenia si Transilvania va ploua. Precipitatii sub forma de ploaie sunt posibile si in Dobrogea si in Maramures. Pe arii restranse va fi polei.

La Bucuresti maxima urca la 2 grade. Sunt posibile ploi, care vor favoriza formarea poleiului.

Marti, in vestul, centrul si nordul tarii, vom avea temperaturi normale pentru aceasta data, cu maxime cuprinse intre 2,3 grade si 10 grade.

In Oltenia, Muntenia si Moldova vremea ramane inca rece.

Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra precipitatii mixte in cea mai mare parte a teritoriului. Izolat se va depune polei.

Si la Bucuresti sunt asteptate ploi. In schimb, mercurul din termometre mai urca un pic fata de ziua precedenta.

Miercuri vom avea maxime de 15 grade, cele mai mari temperaturi inregistrandu-se in Dobrogea. In vest, centru si nord vor mai fi ploi neinsemnate cantitativ, in timp ce la munte vor cadea precipitatii mixte, conditii care vor duce, izolat, la formarea poleiului.

In Bucuresti vor fi 13 grade la amiaza.

Joi, 8 martie, temperaturile continua sa urce, iar vremea fi deosebit de calda in vestul si sudul tarii. In vest, centru si nord vor mai fi ploi, in timp ce in sud si est vom avea dimineti cu ceata.

Va continua sa se incalzeasca si in Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#prognoza meteo, #meteo 8 martie, #incalzire, #primavara , #meteo