Vremea azi: Temperaturi mai ridicate decat cele normale, in toata tara

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 10:38
3716 citiri
Vremea azi: Temperaturi mai ridicate decat cele normale, in toata tara
Foto: meteoromania.ro

Inceputul de saptamana va aduce vreme usor mai calda decat in mod normal la aceasta data, insa cerul va fi temporar noros si vor fi conditii de ceata la orele diminetii.

Vantul va sufla slab pana la moderat, iar presiunea atmosferica va scadea usor. Daca peste zi mercurul termometrelor va urca considerabil, la primele ore ale zilei a fost destul de frig.

Astfel, la ora 07.00 de inregistrau -1 grad la Brasov, 2 grade la Giurgiu, 3 grade la Alba Iulia, Cluj Napoca si Suceava, 5 grade la Bucuresti, Braila, Drobeta Turnu Severin, 9 grade la Timisoara, 10 la Constanta si Oradea.

In Capitala, temperatura maxima a zilei de luni va fi de 16 grade Celsius, iar cea minima de 6 grade Celsius.

Ceva mai cald va fi insa in Olenia, Banat, Crisana si Maramures, unde vor fi si 20 de grade. Totusi, in Banat si Crisana este posibil sa cada izolat ploaie. In sud si est, valorile maxime vor fi de 16-17 grade.

In Muntenia, temperaturile vor fi intre 14 si 19 grade Celsius, in Dobrogea intre 14 si 18 grade Celsius, iar vantul va bate moderat, iar in Moldova va fi usor mai rece, cu temperaturi de 12-17 grade Celsius.

Din nefericire, vremea buna nu va tine mai mult de o zi, meteorologii anuntand incepand de marti scaderi bruste de temperatura in mai toate zonele tarii.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#vreme octombrie, #prognoza meteo , #meteo