Vremea in Bucuresti: Ger, lapovita, ninsoare si polei, pana duminica

Joi, 01 Martie 2018, ora 21:07
4171 citiri
Vremea in Bucuresti: Ger, lapovita, ninsoare si polei, pana duminica
Foto: Arhiva Ziare.com

Valul de frig si precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare vor persista in urmatoarele zile in municipiul Bucuresti, iar temperaturile se vor situa intre minus 15 grade si minus 3 grade Celsius, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Conform estimarilor meteo, in intervalul 1 martie, ora 15:00 - 2 martie, ora 8:00, va fi ger mai ales noaptea, cand temperatura va cobori spre minus 15 si minus 14 grade Celsius, posibil mai scazuta in zona pre-oraseneasca. Cerul va fi variabil, se va innora treptat in cursul noptii, iar spre dimineata va incepe sa ninga slab. Vantul va sufla slab si moderat.

De asemenea, in perioada 2 martie, ora 8:00, si 3 martie, ora 8:00, valorile de temperatura vor fi in crestere fata de intervalul precedent, dar vremea va ramane rece, geroasa dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de minus 3 grade, iar cea minima va fi de minus 8 - minus 7 grade, posibil mai scazuta in zona preoraseneasca.

iata si informarea meteo emisa de ANM pentru intreaga tara

Cerul va fi noros si temporar se vor semnala precipitatii slabe cantitativ. Acestea vor fi sub forma de ninsoare, iar trecator, in a doua parte a zilei si noaptea, creste probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sub forma de lapovita si ploaie, cu depunere de polei. De asemenea, vantul va sufla slab si moderat.

Potrivit ANM, in intervalul 3 martie, ora 8:00 - 4 martie, ora 8:00, valorile termice vor fi in continuare in crestere, astfel incat temperatura maxima se va situa in jurul valorii de minus 2 grade Celsius, iar cea minima va fi de minus 6 - minus 4 grade.

Cerul va fi mai mult noros si vor fi intervale cand se vor semnala precipitatii slabe, lapovita, ploaie si ninsoare. Meteorologii avertizeaza ca probabilitatea de aparitie a poleiului va fi ridicata. In perioada mentionata, vantul va sufla slab si moderat.

In functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prognoza pentru Capitala, emisa miercuri.

Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Vremea tinde să devină tot mai frumoasă în următoarele zile, în special în zona de sud a țării. Vom scăpa de nori, iar soarele va străluci ridicând temperaturile. Meteorologii au...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#ger Bucuresti, #meteo Bucuresti, #vremea Bucuresti, #ninsoare Bucuresti , #meteo