Zile neasteptat de calde, cu ploi razlete

Luni, 08 Noiembrie 2010, ora 09:52
2079 citiri
Zile neasteptat de calde, cu ploi razlete

In primele zile ale acestei saptamani vremea va fi mai calda decat media inregistrata in ultimii ani, dar in vestul si centrul tarii pe seara sunt asteptate ploi.

Regimul termic se mentine ridicat, maximele asteptate fiind peste 15 grade in Transilvania, iar in Muntenia in jur de 20.

Vor fi 18 grade la Sibiu, 15 grade la Cluj Napoca si Brasov, 17 grade la Craiova, 16 la Ramnicu Valcea, 20 de grade la Ploiesti si Buzau si 21 de grade la Slobozia.

In Moldova si Dobrogea vantul va bate slab, iar ploile vor fi razlete. Mercurul termometrelor va urca pana la 18-19 grade la Galati, Focsani, Iasi, 16 la Botosani si Suceava.

La munte:

Luni, valorile de temperatura vor fi in continuare mai ridicate decat cele inregistrate in mod obisnuit in aceasta perioada a anului. Cerul va fi temporar noros. Ploile vor avea si caracter de aversa, iar vantul va sufla tare, cu viteze de peste 100 km/h.

Marti, in Carpatii Occidentali si in cea mai mare parte a Carpatilor Meridionali, temporar innorarile se vor accentua si va ploua. In rest, cerul va fi partial noros, iar ploile izolate. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate.

Si miercuri regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai mari decat mediile climatologice specifice acestei perioade a anului. Cerul va prezenta innorari temporare, iar vantul va sufla tare.

In Bucuresti

In primele trei zile ale acestei saptamani vremea va fi deosebit de calda, cu temperaturi maxime in continua crestere, de la 20 la 23 de grade Celsius. Cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, iar vantul va sufla moderat.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#vreme calda, #noiembrie vremea , #meteo