Aberatia zilei: Pastele in campanie - "Adevarat s-a nascut!"

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 17:17
6442 citiri
Aberatia zilei: Pastele in campanie - "Adevarat s-a nascut!"
Foto: Facebook/Daniel Baluta

In plina campanie electorala, primii care se intrec in urari de bine inainte de Paste sunt politicienii.

Nu, nu se anunta intemperii, ninsoare, viscol sau temperaturi scazute. Nici colindatorii nu au aparut printre blocuri. Totusi, locuitorii Sectorului 4 au gasit azi dimineata, in cutia postala, pliantele cu urari de Craciun, atribuite lui Daniel Baluta, primarul interimar al Sectorului 4.

"Nasterea Domnului sa va umple sufletele de liniste, inimile de iubire si casele de belsug!", scrie pe pliantele atribuite social-democratului care candideaza pentru un mandat de primar la Sectorul 4.

Foto: Facebook/Cristian Hrituc

Baluta jura insa ca stie ce se sarbatoreste de Paste si felicitarea nu e de la el sau de la echipa sa.

"Astazi m-am convins, inca o data, ca exista oameni fara Dumnezeu! Acestia se folosesc inclusiv de Sfanta Sarbatoare a invierii Domnului in lupta lor politica murdara, in speranta ca vor castiga destul electorat cat sa-si poata atinge interesele meschine. In cutiile postale ale multor locuitori ai Sectorului 4 au fost distribuite felicitari in care, in mod intentionat, este facuta confuzia intre Nasterea Domnului si Invierea Domnului. Pentru a arunca cu noroi in imaginea mea, autorii au semnat respectivele felicitari cu numele meu.

RESPING FERM asemenea atacuri josnice, intrucat felicitarile in cauza nu au legatura cu mine, nu le cunosc provenienta, n-au fost realizate de echipa mea si nici distribuite de cineva apropiat mie! Mai jos, regasiti felicitarea pe care eu am trimis-o oamenilor pe care ii reprezint si carora le urez din tot sufletul sanatate si Paste Fericit! Diferentele dintre cele doua felicitari nu mai au nevoie de niciun comentariu suplimentar", a scris pe Facebook Daniel Baluta, primarul interimar al Sectorului 4.

Ba chiar ataseaza si-o fotografie cu felicitarea pe care-a trimis-o el si asigura pe toata lumea ca n-a incurcat borcanele.

Foto: Facebook/Daniel Baluta

Nu stim daca e o inscenare, asa cum sustine Baluta, ori daca echipa sa a comis o gafa de proportii. Cert e ca Baluta tot trebuie sa explice de ce a implicat Primaria in actiunea sa de campanie, de vreme ce semneaza ca primar, nu candidat.

In rest, singurii descumpaniti raman locuitorii Sectorului 4. Daca vor sa raspuna la urare, ce spun? "Adevarat s-a nascut"? Alegerile-s la vara, dar daca ne luam dupa pliantele pe care le-au primit azi, ar fi cam iarna. Tocmai de aceea, probabil ca alegatorii vor fi cam dezorientati, nestind cand sa mearga la vot, in iunie sau in noiembrie, la parlamentare.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#mesaj Paste nastere, #Daniel Baluta Paste nastere , #Paste