Ziare.com

Andrei Cornea in Revista 22: Gratarul si altarul

de
Miercuri, 08 Mai 2013, ora 19:33

   

Andrei Cornea in Revista 22: Gratarul si altarul
Micii si berea compenseaza cu succes moartea Revolutiei, asa cum mielul fript si damigeana o compenseaza pe aceea a lui Dumnezeu.

Zilele trecute, statul nostru, in nesfarsita lui generozitate, a decretat cateva zile libere supranumerare, unind prin "punte" cele doua zile de sarbatoare pascala cu ziua libera de 1 Mai.

Populatia a primit pomana cu veselie si s-a conformat, lasandu-se manata in turma in minivacanta. La comanda, soselele s-au umplut cu siruri interminabile de masini tarandu-se ca ramele spre mare sau spre munte.

La comanda, poienile au fost cotropite de cete salbatice inarmate cu gratare, frigari si saci cu mangal, in plus cu cantitati enorme de mici si lazi de bere si damigene. La comanda, si plajele au fost acoperite de trupuri goale aliniate precum sardelele in cutie si nu mult mai putin unsuroase, scrie Revista 22.

Diferite triburi, pe seara, tot ca la comanda, au invadat barurile si cluburile, decise ca trebuie sa aiba "fun", indiferent de pret.

De fapt, toti stim ca trebuie sa avem "fun", indiferent de pret; mai mult insa decat orice altceva, stim ca e musai sa ne ghiftuim, de vreme ce asa au decis autoritatile cand ne-au miluit cu "minivacanta" si cu puntea, pesemne - zic suspiciosii - slabindu-ne astfel si vigilenta fata de abuzurile lor.

Citeste mai mult despre Gratarul si altarul in Revista 22.

Citeste mai multe despre romani gratar 1 Mai vacanta 1 mai
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 296 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

* * *

- aduceti lumina , s'aprindem grataru'

 

niste obiceuri de barbari!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu degeaba vaniti din mongolia!!!!!!!!!!!!!!!!!sper ca europa civilizata sa va interzica aceste mincaruri odioase,mici,sarmale,piele de porc,tuica si alte orori culinare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@tatamare

- shaorma lu' borcea e mai buna ?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor