Atentie! Hotii de locuinte se dau angajati ai Primariei

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 20:14
1604 citiri
Atentie! Hotii de locuinte se dau angajati ai Primariei
Foto: Arhiva

Aveti grija pe cine invitati in casa! Mai nou, hotii de locuinte suna la usa si spun, politicos, ca fac un sondaj de opinie in calitate de angajati ai Primariei Capitalei.

Este cazul a doua persoane din Bucuresti, o tanara in varsta de 21 de ani si un tanar de 28 de ani, care sunt cercetate acum in stare de retinere dupa ce au fost prinse in timp ce incercau sa fure bani din locuinta unei femei din sectorul 3, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei remis, joi, Ziare.com.

Spargatorii de case lucreaza, de obicei, in numar de doi: in timp ce unul convinge victima sa-l primeasca inauntru, eventual intr-o camera cat mai departe de usa, si o tine ocupata cu sondajul, celalalt trebuie sa intre in casa in asa fel incat sa nu fie nici auzit si nici vazut.

Politistii din cadrul Sectiei 12 Politie i-au prins in flagrant "pe N. Mihai de 28 de ani, cunoscut cu antecedente penale, si pe S. Mariana de 21 de ani, care au incercat sa sustraga bani din locuinta lui S. Ana din Bucuresti, sectorul 3.

S. Mariana, sub pretextul ca este angajata a Primariei si face un sondaj de opinie, a intrat in locuinta partii vatamate si in timp ce o tinea ocupata in bucatarie, N. Mihai trebuia sa intre in apartament fara sa fie vazut si sa caute bani, dar a fost depistat pe palier de politisti, in fata usii", se arata in comunicat.

In urma extinderii cercetarilor, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au ajuns la concluzia ca cei doi sunt vinovati de alte doua furturi din locuinte, cu acelasi mod de operare. Infractiunile au avut loc la inceputul lunii octombrie, cand hotii au reusit sa fure 8.400 de lei si 100 de dolari, respectiv 1.100 de lei, fara sa fie prinsi.

Cei doi sunt cercetati in stare de retinere urmand sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 cu propunere de arestare preventiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#hoti locuinte Bucuresti, #flagrant Bucuresti, #hoti case Capitala, #hoti angajati Primarie , #primaria