Ziare.com

De Sarbatorile Iasului, primaria cere angajatilor sa faca zeci de mii de sarmale!

Duminica, 26 Septembrie 2010, ora 22:06

   

De Sarbatorile Iasului, primaria cere angajatilor sa faca zeci de mii de sarmale!
Pentru ca are un buget mult mai redus ca in anii trecuti si mult mai putini comercianti participanti si sponsori, Primaria Iasi are o strategie inedita in acest an pentru "Sarbatorile Iasului" si a apelat la angajatii sai care vor face zeci de mii de sarmale.

Din propriul sau buget, municipalitatea aloca aproximativ un milion de lei si tine neaparat sa organizeze deja celebra "Masa a pelerinilor" cu sarmale, bere si vin gratis pentru toti cei ce se vor afla in pelerinaj la moastele Sfintei Parascheva de la Mitropolia Moldovei si Bucovinei.

Sarmalele vor fi facute de angajatele si angajatii societatilor si regiilor din subordinea Consiliului Local. Deja au anuntat ca vor participa cu 5.000 de sarmale reprezentantii Politiei Comunitare, la fel urmand sa faca alte mii de sarmale angajatii de la Regia Autonoma de Transport Local, Citadin, Salubris, Servicii Publice, CET si alte regii sau unitati de alimentatie publica aflate pe listele sponsorilor "Sarbatorilor Iasului".

Tot de sponsori vor fi aduse bucatele pentru mesele festive organizate de municipalitate, sucul, vinul si apa minerala iar Primaria va participa financiar la primirea invitatilor precum, la aducerea Moastelor Sfantului Maxim din Grecia si partial la aducerea unor formatii de muzica si la organizarea unui foc de artificii.
Si-au anuntat participarea mai putini comercianti fata de anii trecuti, dar, conducerea Primariei spera sa mai apara alti mestesugari si producatori chiar inaintea inceperii manifestarilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 709 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor