La ce magazin poti folosi voucher-ul de biciclete oferit de Primarie

Marti, 10 Octombrie 2017, ora 14:11
3221 citiri
La ce magazin poti folosi voucher-ul de biciclete oferit de Primarie

Toamna poate fi pentru unii dintre noi un anotimp al melancoliei, insa nu si pentru ciclistii pasionati, care abia asteapta sa profite de promotiile de sezon si sa se inarmeze cu noi modele de biciclete si echipamente de ciclism. In plus, daca esti fericitul posesor al unui voucher de biciclete oferit de catre Primaria Municipiului Bucuresti, atunci ai un motiv dublu de bucurie, pentru ca acum este cel mai bun moment sa iti indeplinesti toate visurile!

Unul dintre magazinele de biciclete care fac parte din acest proiect este Veloteca, partenerul fidel al ciclistilor bucuresteni de aproximativ 10 ani, recunoscut pentru gama foarte variata de biciclete, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism si accesorii.

Inca din momentul in care si-a inceput activitatea, Veloteca a reprezentat cel mai important retailer de biciclete pliabile Dahon, biciclete electrice, biciclete de munte, de sosea si de trekking, ale marcilor SUNN, Merida, Corratec, Cross si Cannondale.

Iar in ceea ce priveste surprizele pe care ni le ofera la inceputul fiecarui sezon rece, indragitul magazin de biciclete nu se dezminte si ne surprinde de fiecare data cu oferte tentante la cele mai bune modele pe care le are in portofoliul de produse.

Astfel, indiferent daca detii un voucher de biciclete sau nu, trebuie neaparat sa profiti de reducerile de sezon din magazinul de biciclete Veloteca.

Printre numeroasele oferte speciale si lichidari de stoc existente atat pe site, cat si in showroom-ul de pe Sos. Iancului, nr. 100, nu am putut sa nu remarcam reducerile de pana la 35% la gama de biciclete SUNN si pana la 30% reducere la bicicletele Cannondale.

Daca iti doresti o bicicleta profesionala, cu care sa te inscrii in competitii de profil, acum este sansa ta sa o cumperi la super pret!

Daca iti doresti sa utilizezi voucherul de biciclete pentru a cumpara un model mai scump de 500 de Lei, ca de exemplu o bicicleta din gama SUNN, va trebui sa achiti diferenta. In cazul in care detii si alte tipuri de vouchere, nu vei putea, din pacate, sa le cumulezi.

Daca bicicleta mult dorita este mai ieftina, diferenta de bani ramasa pe voucherul de biciclete nu se poate returna. In aceasta situatie, Veloteca iti pune la dispozitie o gama variata de accesorii specifice, precum casti de protectie, dispozitive de iluminat, sonerii, ciclocomputere etc.

Verifica site-ul oficial al magazinului de biciclete Veloteca si descopera ofertele cu care isi intampina clientii in aceasta perioada!

In cazul in care nu cunosti foarte multe lucruri despre biciclete si modul in care sa alegi cel mai potrivit model pentru tine, consultantii pasionati iti stau la dispozitie cu cele mai bune sfaturi!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#voucher bicicleta primarie, #magazin biciclete voucher , #primaria