Ziare.com

Lista celor 5.000 de proprietari acceptati in programul "Eco-voucher in schimbul unui autovehicul uzat" a fost publicata de Primaria Capitalei

Vineri, 23 Noiembrie 2018, ora 19:38

   

Lista celor 5.000 de proprietari acceptati in programul "Eco-voucher in schimbul unui autovehicul uzat" a fost publicata de Primaria Capitalei
Lista celor 5.000 de proprietari acceptati in "Programul de stimulare a eliminarii traficului bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere" a fost publicata vineri pe site-ul Primariei Capitalei.

Proiectul a fost aprobat printr-o hotarare de Consiliu General in luna iunie a acestui an. Pana acum s-au inscris in program circa 6.000 de persoane.

"Lista celor 5.000 de proprietari acceptati cuprinde, pentru fiecare persoana in parte, codul primit la inregistrare, initialele numelui si prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum si ora inregistrarii. De asemenea, pe adresa de e-mail personala, fiecare participant (proprietar) va primi un link pe care va putea incarca documentele obtinute ulterior, in vederea intrarii in posesie a eco-voucherelor.

Reamintim faptul ca, din momentul publicarii listei celor 5000 de proprietari, acestia au la dispozitie o perioada de 90 de zile calendaristice in care pot sa caseze si sa radieze din circulatie autovehiculul uzat", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

De asemenea, PMB informeaza ca documentele obtinute in urma casarii si radierii, precum si dovada ca nu inregistreaza datorii la bugetul de stat sau la cel local (documente in termen de valabilitate la data depunerii), vor fi incarcate pe adresa de link primita pe e-mail, in termen de 10 zile de la radiere, dar nu mai tarziu de cele 90 de zile calendaristice de la data publicarii listei.

Neinregistrarea (neincarcarea in aplicatia PEVAUTO) documentelor enumerate mai sus, sau inregistrarea acestora intr-o alta forma decat cea solicitata, atrage excluderea din Program.

Totodata, este necesara depunerea altor documente la Centrul de Informare si Documentare pentru Relatia cu Cetatenii in maxim 10 zile de la data radierii din circulatie a autovehiculului uzat, fara a se depasi termenul de 90 zile.

Lista acestor documente este publicata pe site-ul PMB.

Toate documentele depuse in copie vor contine mentiunea "conform cu originalul". Pe acelasi site, la sectiunea "Eco voucher in schimbul unui autovehicul uzat", poate fi consultata lista operatorilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre lista eco voucher Primaria Capitalei
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3484 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

A cazut toata lumea in cap.

De ce sa-i dau eu care nu am nici bicicleta bani auia care are Dacia lui bunic-su cu carburator si -jicleur- cu toba de esapament legata cu sarma.
Aduceti-va aminte ca sunteti in capitalism,asta ati dorit si doriti in continuare.In capitalism daca ai bani faci ce vrei,daca nu iti duci matale harbul la fier vechi si gata.Au ajuns noii capitalisti sa aiba pretentii comuniste.

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor