Primaria de sector care nici macar nu stie ce tramvaie ii circula prin zona administrata

Miercuri, 17 Aprilie 2019, ora 08:15
7611 citiri
Primaria de sector care nici macar nu stie ce tramvaie ii circula prin zona administrata
Foto: Arhiva Ziare.com

Primaria Sectorului 2 anunta cu surle si trambite ca Politia Locala pune in aplicare un "plan de masuri" pentru prevenirea opririi neregulamentare a masinilor "in perimetrul cuprins intre sos. Mihai Bravu si capatul liniei de tramvai 14 (Cora Pantelimon) ".

Intr-o postare pe Facebook in care abunda majusculele, primaria de sector anunta ca "in zona mentionata" actioneaza "dispozitive de politisti" locali si rutieri, care vor pandi soferii indisciplinati si ii vor sanctiona. Mai mult chiar, primaria se lauda ca deja pana aseara fusesera aplicate amenzi de 2.900 de lei.

Un internaut face intr-un comentariu o observatie interesanta: Primaria nici macar nu stie pe unde ii circula tramvaiele din sector. Tramvaiele liniei 14 nu mai circula pana la Cora Pantelimon de azi buni, ci parasesc Soseaua Pantelimon la intersectia cu Bd Chisinau, iar traseul acestei linii se termina la Poarta 4 Faur (din Sectorul 3), potrivit site-ului STB.

In plus, acelasi internaut atrage atentia ca, daca se vrea parcare/stationare regulamentara, ar trebui amenajate spatii pentru asa ceva.

"Pe tot bulevardul (Sos Pantelimon - n.red.), de la Delfinului si pana la Cora Pantelimon, parcarile adiacente bulevardului sunt mereu pline. Si din totalul masinilor, cred ca peste 10 (insemnificant) sunt abandonate. Adica sunt epave pe roti.

Si daca cineva are treaba in zona, doar pentru 5 minute, unde sa lase masina? In aer???

Nici pe stradutele din spatele blocurilor nu-i prea roz situatia. Sunt atat de aglomerate, ca abia ai loc sa treci cu masina.

(...) Referitor la faza cu amendarea celor care opresc sau stationeaza, pe carosabil, pe bulevard, in zona mentionata, cand o sa oferiti si solutii, am sa fiu si eu de acord, ca nesimtirea costa. Dar atata timp cat pur si simplu NU exista solutie, cu parere de rau, nu sunt de acord cu sanctionarea lor", scrie internautul, care se si semneaza "un sofer din Bucuresti".

Alt comentator sesizeaza o alta problema in legatura cu actiunea Politiei: "In fata la Sectia 9 (de politie, aflata pe Sos Pantelimon, in zona vizata - n.red.) de ce nu aplicati aceste masuri??? Mereu sunt masini parcate si ocupa prima banda! Sunt masinile colegilor si acolo nu se aplica legea?"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Primaria Sector2 tramvai14 , #primaria