Steaua-Chelsea: Meciul va fi supravegheat de 90 de camerele video

Marti, 05 Martie 2013, ora 16:55
1575 citiri
Steaua-Chelsea: Meciul va fi supravegheat de 90 de camerele video

Primaria Sectorului 2 va monitoriza joi cu 90 de camere video, amplasate in principalele intersectii rutiere din zona, toate arterele pe care se vor deplasa spectatorii la Arena Nationala, pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a meciului de fotbal Steaua-Chelsea, a anuntat institutia.

Astfel, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video vor fi supravegheate strazile de afluire si defluire a celor 55.000 de spectatori, se va urmari respectarea regulilor de circulatie de catre pietoni si de conducatorii auto, impuse special in perioada meciului, dirijarea traficului rutier si comportamentul suporterilor inainte si dupa terminarea partidei.

Totodata, la finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atentie, atat de camerele video, cat si de patrulele auto si pedestre ale Politiei Locale a Primariei Sectorului 2, fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, pentru a interveni de urgenta in cazul in care vor exista tulburari ale ordinii publice.

Potrivit sursei citate, Politia Locala a Primariei Sectorului 2 va fi in alerta incepand de miercuri cu toate efectivele sale si este pregatita sa faca fata misiunilor pe care le are, astfel incat bucurestenii si suporterii sa fie in orice moment in siguranta.

In acelasi timp, comercializarea bauturilor alcoolice in zona National Arena va fi interzisa joi, intre orele 14.00 si 24.00, pentru desfasurarea in siguranta a meciului de fotbal dintre echipele Steaua Bucuresti si Chelsea.

Masura a fost luata in urma solicitarii Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si a fost transmisa tuturor agentilor economici care comercializeaza bauturi alcoolice in perimetrul delimitat de urmatoarele sase artere de circulatie aflate in jurul stadionului: Piata Eudoxiu Hurmuzache, Soseaua Mihai Bravu, Soseaua Iancului, Soseaua Pantelimon, Bulevardul Chisinau si Bulevardul Basarabia.

De la aceasta dispozitie sunt exceptate unitatile de alimentatie publica care au si functiuni de cazare turistica si cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunti, botezuri, aniversari de zile festive etc.

Cadrele Politiei Locale a Primariei Sectorului 2 vor verifica respectarea masurilor de interzicere a comercializarii bauturilor alcoolice si intervalul orar stabilit, iar cei gasiti in neregula vor fi sanctionati cu amenzi contraventionale cuprinse intre 500 si 1500 lei si suspendarea functionarii spatiului comercial intre 10 si 30 de zile.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#camere video Chelsea Steaua, #supraveghere meci National Arena, #Primaria camere Chelsea Steaua , #primaria