Un primar brailean a migrat la PSD: Pe nevasta-mea nu stiu daca o conving sa voteze cu Ponta

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 18:49
3228 citiri
Un primar brailean a migrat la PSD: Pe nevasta-mea nu stiu daca o conving sa voteze cu Ponta
Foto: obiectivbr.ro

Dima Priceputu (foto), primarul comunei Viziru din judetul Braila, a decis sa profite de ordonanta care permite migratia alesilor locali si sa treaca de la PDL la PSD.

"Da, m-am inscris in PSD. Au venit cu mine si 4 consilieri locali, dar au mai ramas 2. Aia 2 nu au vrut sa treaca, au zis ca ei nu suporta PSD. Am vorbit cu primarul Aurel Simionescu, ca el e sef acum de cand e arestat Stancu (Gheorghe Bunea Stancu, presedintele PSD Braila, n.red), si m-a primit. M-am intors acasa, ca am fost PSD-ist. PDL nu m-a ajutat cu nimic, cu absolut nimic, nu au stiut sa-mi deschida usa", a declarat Priceputu pentru infobraila.ro.

Edilul sustine ca nu a cerut nimic de la PSD si si-a exprimat temerea ca nu isi va putea convinge nevasta sa voteze cu Victor Ponta la presedintie.

"Am vazut ca prin alte parti le-a dat la primari cate un Duster, eu n-am cerut nimic. Ce dracu sa-mi dea? Un Mercedes?! Daca mi-o da ceva e bine, daca nu, asta e! Eu o sa cer Centrul Civic, dar sa vedem. Eu o sa votez cu Ponta, dar sa vad daca o conving si pe nevasta mea sa voteze cu Ponta", a mentionat proaspatul PSD-ist.

Comuna Viziru este cea mai mare din judetul Braila, avand o populatie de 5.906 de locuitori, dintre care 5.050 sunt cetateni cu drept de vot, informeaza sursa citata.

Foarte multi alesi locali, primari sau consilieri, au decis sa paraseasca partidele pe listele carora au fost alesi in 2012 si sa treaca in tabara puterii, PSD-UNPR-PC, dupa ce Guvernul Ponta a adoptat o ordonanta de urgenta care le permite sa faca acest lucru timp de 45 de zile fara a-si pierde mandatele.

Efectul ordonantei privind migratia primarilor: In Buzau 72 din 87 de edili sunt din PSD

Traseismul legalizat: Un primar din Buzau face sondaj pe Facebook unde sa migreze

PDL si PNL sustin ca majoritatea guvernamentala face presiuni asupra alesilor locali pentru ca acestia sa migreze inaintea alegerilor prezidentiale, stiut fiind ca primarii au un rol foarte important in mobilizarea la urne a alegatorilor.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#primar Viziru PSD nevasta Ponta, #primar Priceputu migrat PDL PSD , #primaria
Comentarii
Poza JulianDoe
JulianDoe
rank 5
Poza secera_si_ciolanul
secera_si_ciolanul
rank 5
Dar cand a migrat la Basescu cum a fost ?