Meteo: Dupa un weekend capricios iar se-arata soarele

Sambata, 31 Martie 2012, ora 11:23
2688 citiri
Meteo: Dupa un weekend capricios iar se-arata soarele
Foto: Arhiva

Capriciile vremii nu ne parasesc nici in acest weekend, cand vantul si ploile vor ascunde razele de soare. Incepand de saptamana viitoare, insa, se anunta temperaturi de pana la 22 de grade.

In cursul zilei de sambata, vremea va fi normala din punct de vedere termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiuni si 18 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime se vor situa intre -1 si 9 grade.

Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse in vestul, centrul si nordul tarii si local, mai ales in partea a doua a zilei. In zona de munte si in nord-vestul tarii, precipitatiile vor fi mixte.

Meteo: Vreme capricioasa in weekend

Vantul va continua sa prezinte intensificari locale in toate regiunile, iar la munte va bate tare. Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

Duminica vremea se va raci, cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in nordul si nord-vestul tarii, indeosebi in prima parte a zilei si in regiunile sudice.

In restul teritoriului, ploile se vor semnala pe arii mai restranse: in zona de munte, iar la inceputul zilei, trecator si in regiunile nord-vestice si centrale, vor fi precipitatii mixte.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari locale in toate regiunile, cu rafale la munte. In cursul noptii, vantul va slabi in intensitate.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 grade in depresiuni si 14 grade in sud-estul tarii, iar cele minime se vor situa intre -5 si 3 grade, mai coborate in depresiuni, spre -7 grade.

Local, mai ales in centrul tarii si in zonele deluroase, se va produce bruma si izolat vor fi conditii de ceata.Presiunea atmosferica va fi in crestere.

Vremea frumoasa pe care o asteptam cu atata nerabdare ne viziteaza incepand de luni, cand cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile nordice si centrale, unde izolat si trecator vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

Meteo: Bucurati-va de wekeend, cat puteti

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in depresiuni si 15 grade in Lunca Dunarii si sudul Banatului, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, usor mai ridicate pe litoral si in Dealurile de Vest, spre 6...7 grade. Vor fi conditii de bruma mai ales in centrul tarii si in zonele deluroase.

Odata cu ziua de marti, vremea se va incalzi. Cerul se va innora treptat in vestul si nordul tarii, unde, mai ales dupa-amiaza si noaptea, vor fi ploi ce vor avea si caracter de aversa. In restul teritoriului cerul va fi variabil si ploile se vor semnala izolat, indeosebi in zona de munte.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile vestice si zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade pe litoral si in depresiuni si 22 de grade in Lunca Dunarii. Temperaturile minime se vor situa, in general, intre 0 si 10 grade.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#meteio vreme capricioasa weekend, #vant precipitatii temperaturi weekend, #prognoza meteo Romania , #prognoza meteo
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Excelent / ***** // _ _ _ _ _