Meteo: Inceput de toamna cu vreme rece - temperaturile incep sa scada

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 09:38
2519 citiri
Meteo: Inceput de toamna cu vreme rece - temperaturile incep sa scada
Foto: Arhiva

Vremea incepe sa se raceasca incepand de marti. Se vor semnala innorari temporare si vor fi averse si descarcari electrice pe arii relativ extinse in Transilvania, Moldova, Maramures, Crisana si Banat.

In sudul tarii, temperaturile vor fi ceva mai ridicate, mai apropiate de normalul acestor perioade.

Vantul va sufla moderat in majoritatea regiunilor dar la munte se vor atinge si viteze de 100 de kilometri la ora. Temperaturile maxime se vor situa in cursul zilei de marti intre 15 grade in estul Transilvaniei si 28 de grade in sudul Munteniei.

Temperaturile vor fi scazute in regiunile aflate la vest de Carpati. Cerul va fi innorat si se vor inregistra averse. Maximele vor fi cuprinse intre 20 si 23 de grade in Campia de Vest si intre 15 si 20 de grade in centrul tarii.

In partea de sud a tarii, temperaturile vor scadea cu 2-3 grade fata de luni dar se mentin in intervalul normal acestei perioade. Astfel, se vor inregistra 25 de grade la Drobeta Turnu Severin, 26 la Craiova, 24 la Ramnicu Sarat, 28 la Giurgiu si 25 la Buzau.

In Dobrogea se vor inregistra 25 de grade si numai izolat va ploua.

In Moldova se vor inregistra temperaturi mai scazute iar cerul va fi temporar innorat. Se vor inregistra si ploi in jumatatea de nord a regiunii.

Vremea in Bucuresti

In ceea ce priveste Capitala, temperaturile inregistrate marti se vor incadra in intervalul normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil si va fi innorat in a doua parte a zilei. Temperatura maxima va fi de 26 de grade.

Vremea la munte

La munte se vor semnala averse si descarcari electrice pe arii extinse. Vantul va bate puternic in zonele mai inalte. In zona Ceahlau se vor inregistra 7 grade in timp ce la Sinaia si Semenic vor fi 9.

Vremea la mare

La mare vremea va fi schimbatoare. Cerul va fi temporar noros si se vor inregistra ploi sub forma de averse, mai ales seara si noaptea. Vantul va sufla moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 25 de grade. In apa marii se vor inregistra 23 de grade.

Cum va fi vremea miercuri si joi

Urmatoarele doua zile vremea se va mentine racoroasa in majoritatea regiunilor. Maximele vor fi cuprinse intre 17-18 grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 27 de grade in Lunca Dunarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#vreme meteo prognoza, #prognoza pe trei zile, #cum va fi vremea inceput septembrie , #prognoza meteo