Meteo: Tot nu iesim din ceata

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 09:37
1299 citiri
Meteo: Tot nu iesim din ceata
Foto: freegreatpicture.com

Nici joi nu iesim din tiparul de la inceputul acestei saptamani. Ceata deasa seara si dimineata, iar la pranz, temperaturi cu mult peste media acestei perioade.

Ceata va fi prezenta in regiunile intracarpatice, in special in Campia de Vest, pe vaile si in depresiunile din Transilvania si Maramures.

In dealurile submontane soarele va fi darnic si temperaturile pe masura. La Resita, cu soare vor fi 12 grade, in timp ce la Cluj Napoca in conditii de ceata doar un grad cu plus, iar la Miercurea Ciuc minus 1 grad.

In Dobrogea vremea se mentine inchisa, cu nori densi si ceata asociata cu burnita mai ales dimineata. Cu toate acestea vremea este mai calda decat in mod obisnuit la aceasa data. Termometrele vor arata 6 grade in Constanta si 7 grade la Tulcea.

In Moldova aceeasi atmosfera inchisa si umeda. Ceata persista in special pe vaile si luncile raurilor unde se va asocia trecator cu burnita, astfel tempertura nu va trece de 5...6 grade.

In Bucuresti, ceata se mentine si in prima parte a zilei, dar mai apoi printre norii pasageri sunt sperante si pentru cateva raze de soare. Maxima se va situa in jurul valorii de 6 grade, cu aproximativ 4 grade peste media climatologica.

Vineri s-ar parea ca mai scapam de ceata si putem sa ne pregatim de un weekend frumos. Nu de alta, dar nu se stie niciodata cand vine iarna care ne-a ocolit pana acum.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo, #meteo ianuarie 2014 , #prognoza meteo