Meteo: Vreme calduroasa si ploi de scurta durata

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 12:54
1918 citiri
Meteo: Vreme calduroasa si ploi de scurta durata
Foto: freakingnews.com

Vremea va fi deosebit de calda, in acest weekend, cu temperaturi ridicate, insa ploile nu ne vor ocoli.

Astfel, sambata, cerul va fi variabil, iar ploi de scurta durata se vor inregistra, izolat, dupa-amiaza, doar in nordul tarii si zonele de munte.

Insa, noaptea, in regiunile vestice si nord-vestice, innorarile se vor accentua, vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot lua aspect de vijelie si local averse.

Temperaturile maxime se vor situa intre 25 si 35 de grade Celsius, cele mai scazute fiind pe litoral, unde nu vor trece de 27 de grade. Minimele pe care le vom observa in termometre se vor situa intre 13 si 21 de grade.

Duminica, vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime intre 26 si 34 de grade, usor mai mici pe litoral.

In prima parte a zilei, cerul va fi variabil, iar in nordul teritoriului si la munte, izolat vor fi ploi de scurta durata. Insa instabilitatea atmosferica se va accentua in regiunile vestice, nordice si centrale, unde vor fi descarcari electrice, intensificari ale vantului si averse cu caracter torential.

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade.

Luni, vremea va fi in continuare calduroasa, insa instabilitatea atmosferica se va manifesta in aproape toata tara. Primii nori vor aparea inca de dimineata, in toate regiunile, iar, incepand cu orele dupa-amiezii, vor cadea averse, insotite de descarcari electrice, indeosebi in Molodova, Transilvania, Banat si Crisana, iar izolat, in celealte regiuni ale tarii.

Temperaturile maxime se vor situa intre 23 si 33 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#meteo weekend, #vremea weekend, #prognoza meteo iunie , #prognoza meteo