Ne-a ajuns din urma toamna. Se raceste incet, dar sigur - prognoza meteo pe doua saptamani

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 14:09
5930 citiri
Ne-a ajuns din urma toamna. Se raceste incet, dar sigur - prognoza meteo pe doua saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Intr-un final, vremea de afara se sincronizeaza cu data din calendar. Trebuie sa ne scoatem hainele groase din dulap, caci temperaturile vor incepe treptat sa scada, potrivit prognozei meteo pentru perioada 5 - 18 noiembrie.

Banat

In medie, in prima saptamana a intervalului prognozat, valorile maxime se vor incadra intre 17 si 21 de grade, insa in a doua saptamana se va resimti o scadere a temperaturilor, iar media va fi intre 12 - 17 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi in crestere, cu precadere, la sfarsitul intervalului.

Crisana

In aceasta regiune temperaturile vor fluctua, insa dupa 13 noiembrie vor fi in scadere, iar media regionala va fi cuprinsa intre 16 - 21 grade in prima saptamana, iar in a doua 11 - 17 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi in crestere, in special la sfarsitul intervalului prognozat.

Transilvania

Scad temperaturile pana pe 8 noiembrie, apoi cresc usor pana pe 13. Dupa aceasta data vor fi in scadere, iar media se va incadra, in a doua saptamana, intre 9 si 15 grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi ridicata dupa data de 14 noiembrie.

Maramures

Temperatura aerului va fi in general in scadere, in perioadele 5-9 noiembrie si 14-18 noiembrie. In medie, valorile maxime se vor incadra intre 15 si 22 de grade in prima saptamana si intre 10 si 15 grade in cea de-a doua.

Probabilitatea pentru ploi va fi in crestere, pe parcursul celei de-a doua saptamani.

Moldova

Si in aceasta regiune vremea se raceste, de la o zi la alta. In medie, valorile maxime se vor incadra intre 11 si 18 grade in prima saptamana, iar in a doua maximele se vor incadra intre 10 - 15 grade.

Probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicata in perioada 6-7 noiembrie si dupa 11 noiembrie.

Dobrogea

Scad temperaturile pana in 7 noiembrie, apoi cresc usor pana in data de 13. Acestea vor continua sa scada pana la sfarsitul intervalului de prognoza. In medie, pe parcursul primei saptamani vor fi maxime cuprinse intre 14 si 16 grade, iar in cea de-a doua saptamana - maxime intre 12 si 15 grade.

Trecator vor fi conditii de ploi slabe sau burnita.

Muntenia

In medie, pe parcursul primei saptamani vor fi maxime cuprinse intre 13 si 17 grade, iar in cea de-a doua saptamana - intre 12 si 16 grade.

Trecator si pe spatii mici, vor fi conditii pentru ploi slabe sau burnita.

Oltenia

Si in aceasta regiune vor varia temperaturile. La inceputul intervalului scad usor, apoi cresc. In prima saptamana, media temperaturilor este cuprinsa intre 13 - 17 grade, apoi spre finalul intervalului prognozat intre 11 si 17 grade.

In perioada 6-7 noiembrie, vor fi posibile ploi slabe sau burnita.

La munte

Si la munte scad temperaturile, insa se mentin peste normalul perioadei. Maximele in prima saptamana se incadreaza intre 8 si 14 grade, iar in a doua saptamana se raceste: maximele coboara in jurul valorii de 4 grade.

Vor fi conditii pentru precipitatii slabe, in principal, dupa 11 noiembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#meteo doua saptamani, #meteo 5 18 noiembrie, #vreme 5 18 noiembrie , #prognoza meteo