Prognoza meteo pe doua saptamani: Iarna ne mai pasuieste - temperaturi de 19 grade

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 14:53
4931 citiri
Prognoza meteo pe doua saptamani: Iarna ne mai pasuieste - temperaturi de 19 grade
Foto: zastavki.com

Desi iarna si-a aratat coltii la sfarsitul saptamanii trecute, toamna s-a intors si ne aduce temperaturi de pana la 19 grade in urmatoarele doua saptamani. Potrivit prognozei meteo, anuntata de ANM, pana pe 16 noiembrie vremea va fi mult mai calda decat este normal in aceasta perioada.

Banat

Pana pe 7 noiembrie, vremea se incalzeste treptat, devenind deosebit de calda pentru aceasta perioada, astfel ca valorile maxime vor fi de 16-19 grade, iar cele minime vor ajunge la 8-10 grade, in medie. In a doua saptamana de prognoza, temperatura scade usor, insa valorile se vor mentine in general peste cele climatologic specifice, fiind de asteptat maxime de 14-17 grade si minime de 5-8 grade.

Crisana

In prima saptamana a intervalului de prognoza temperaturile cresc de la o zi alta, iar vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta perioada din an. Maximele vor fi in medie de 16-19 grade, iar minimele nocturne de 5-9 grade. In a doua decada a lunii noiembrie maximele vor fi cuprinse intre 13-17 grade iar minimele intre 6-8 grade. Dupa data de 8 noiembrie va creste probabilitatea pentru ploi slabe, cu caracter local.

Transilvania

Intervalul de prognoza va debuta cu o vreme apropiata de normalul termic al perioadei, dupa care, in a doua parte a saptamanii, vremea va deveni mult mai calda decat ar fi normal la aceasta data. Vor fi maxime de 15-17 grade si minime intre doua si 5 grade. In a doua saptamana a intervalului de referinta temperaturile scad putin si maximele vor fi cuprinse intre 10 la 14 grade.

Maramures

Pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi de la o zi la alta, devenind deosebit de calda pentru data din calendar. In medie, valorile maxime vor fi de 16-18 grade, iar cele minime intre 3-6 grade. In partea a doua a intervalului, temperatura aerului va fi in scadere usoara, insa valorile se vor mentine peste cele climatologic specifice, fiind de asteptat maxime diurne de 12-15 grade si minime cuprinse intre doua si 5 grade Celsius.

Moldova

Primele doua zile vor fi caracterizate de o vreme relativ rece, cu valori medii de 8-11 grade, ziua, si intre zero si doua grade, noaptea. Vremea se va incalzi, apoi, pana spre sfarsitul saptamanii, astfel incat se vor atinge valori diurne de 13-15 grade, in timp ce minimele vor fi 3-6 grade. In a doua parte a intervalului temperaturile maxime se vor incadra intre 10-12 grade iar minimele intre 3-5 grade.

Dobrogea

Pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza vremea devine mai calda decat in mod obisnuit pentru data din calendar, maximele fiind de 15-16 grade. In a doua saptamana, acestea vor fi in continuare peste mediile climatologice specifice, respectiv intre 12 si 14 grade, in medie.

Muntenia

Pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi de la o zi la alta, amiezele devenind mai calde decat ar fi normal pentru data din calendar, astfel ca valorile maxime vor ajunge la o medie regionala de 14-17 grade. In partea a doua a intervalului, temperaturile diurne se vor mentine relativ constante, usor peste mediile climatologice ale perioadei, la valori de 12-14 grade.

Oltenia

Vremea va fi relativ rece la debutul intervalului, cu precadere in zonele joase de relief. Temperaturile vor creste treptat, ulterior, pana la o medie de 14-17 grade, urmand a se mentine relativ constante pe parcursul celei de-a doua saptamani, cand se vor incadra intre 11-14 grade. Noaptea minimele coboara pana la 4-7 grade.

La munte

Si la munte temperaturile vor fi ridicate, in special in jurul datei de 7 noiembrie, cand va caracteriza o vreme deosebit de calda. Astfel, valorile diurne se vor situa intre 8 si 14 grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#prognoza meteo doua saptamani, #vremea noiembrie, #prognoza meteo noiembrie , #prognoza meteo