Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Sa ne bucuram de aceste zile calde, pentru ca vine frigul - prognoza pe 2 saptamani

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 14:21
6757 citiri
Sa ne bucuram de aceste zile calde, pentru ca vine frigul - prognoza pe 2 saptamani
Foto: Ziare.com/Camelia Badea

Vremea va fi calda in aceasta saptamana, cu maxime ce vor ajunge pana la 17 grade Celsius.

Din pacate, insa, de saptamana viitoare se raceste, iar temperaturile in timpul zilei nu vor mai trece de 10 grade. In timpul noptii va fi si mai frig, astfel ca se vor inregistra si temperaturi negative, se arata in prognoza pe doua saptamani transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

BANAT

In prima saptamana a intervalului de prognoza, vremea va fi calda, cu maxime de 15...17 grade. La finalul acestei saptamani, temperaturile vor scadea devenind apropiate de normele climatologice. Catre sfarsitul saptamanii viitoare se va face si mai frig, astfel ca maximele vor fi de 4...5 grade. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata intre 20 si 29 noiembrie, iar pe 21 si 22 noiembrie cantitatile de apa vor fi mai importante si ploile se vor semnala pe arii extinse.

CRISANA

Pana in 20 noiembrie se vor inregistra, in medie, temperaturi maxime de 14...16 grade. Apoi, intre 22 si 24 noiembrie, regimul termic va marca o scadere, spre valori diurne de aproximativ 6 grade. Procesul de racire va continua, iar de la jumatatea celei de a doua saptamani si pana la sfarsitul intervalului de prognoza maximele se vor situa in jurul a 4 grade. Din 20 noiembrie incepe sa ploua, iar pe 21 si 22 nioembrie se pot cumula cantitati de apa mai importante.

TRANSILVANIA

In aceasta saptamana va fi cald, cu maxime intre 12 si 14 grade. Apoi, intre 21 si

23 noiembrie, vremea se va raci. Prin urmare, saptamana viitoare maximele termice, situate intre 2 si 4 grade, vor fi usor mai coborate decat normalul perioadei respective. Noaptea vor fi intre 3 si 5 grade in aceasta saptamana, iar in a doua

saptamana -4...-2 grade.

MARAMURES

Pana sambata va fi cald, cu maxime de la 12 pana la 14 grade. In weekend vremea se va raci, astfel ca saptamana viitoare maximele se vor situa intre 3 si 5 grade. In aceasta saptamana, noaptea vor fi intre 4 si 6 grade, iar saptamana viitoare se vor inregistra intre -3 si -1 grad. Intre 20 si 22 sunt asteptate ploi insemnate cantitativ.

MOLDOVA

Vremea se va mentine calda pe tot parcursul primei saptamani a intervalului de prognoza, cu maxime intre 11 si 14 grade si minime cuprinse intre 3 si 6 grade. La inceputul celei de a doua saptamani se raceste, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 6 grade, in timp ce temperaturile minime vor fi de -2...0 grade.

DOBROGEA

Si aici va fi cald in aceasta saptamana, cu maxime de 15..16 grade si minime de 6...8 grade. Incepand cu 24 noiembrie temperatura aerului va scadea usor de la o zi la alta, astfel incat spre sfarsitul intervalului de prognoza maximele vor fi, in medie, de 8...10 grade, iar minimele de 2...4 grade. Incepand de duminica va ploua aproape in fiecare zi, dar cantitatile de apa nu vor fi insemnate.

MUNTENIA

Inceputul acestei saptamani vine cu vreme frumoasa si calda. Maximele se vor situa in jurul valorii de 16 grade, iar minimele vor fi in jur de 5 grade. Apoi vremea se va raci, astfel incat, intre 24 si 29 noiembrie, maximele vor fi cuprinse intre 6 si 8 grade, in timp ce minimele se vor incadra intre -1 si 2 grade. Dupa data de 21 noiembrie, aproape in fiecare zi, vor fi ploi slabe cantitativ.

OLTENIA

Vremea va fi calda in prima saptamana a intervalului de prognoza, cu maxime de 14...16 grade si minime situate in jurul valorii de 6 grade. Intre 22 si 24 noiembrie vremea se va raci, iar pana la sfarsitul intervalului de prognoza regimul termic se va mentine mai scazut decat in mod obisnuit in ultima decada a lunii noiembrie, cu maxime de 5...6 grade si minime in jurul limitei de inghet, respectiv 0 grade.

LA MUNTE

In aceasta saptamana, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru

aceasta perioada, cu maxime situate intre 6 si 8 grade si minime de 0...2 grade. Pe 23 noiembrie vremea se va raci, astfel incat, in intervalul 24-29 noiembrie, maximele se vor situa, in medie, in jurul valorii de 0 grade, in timp ce minimele vor fi de aproximativ -6 grade.

I.O.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#prognoza meteo doua saptamani, #prognoza meteo noiembrie, #vremea noiembrie , #prognoza meteo