Vreme frumoasa in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi peste normalul perioadei

Luni, 06 Martie 2017, ora 17:18
5191 citiri
Vreme frumoasa in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi peste normalul perioadei
Foto: Arhiva Ziare.com

Nu mai sunt semne de indoiala ca primavara a venit. Chiar daca in urmatoarele doua saptamani nu va fi atat de cald cum a fost in ultimele zile, temperaturile vor fi peste mediile acestei perioade in intreaga tara, anunta meteorlogii.

Astfel, in Banat, temperaturile scad usor la inceputul perioadei prognozate, de la o medie de 13 la 11 grade Celsius (cat se va inregistra joi, 9 martie). Apoi, vremea se incalzeste din nou, treptat ajungand la maxime de pana la 15 grade Celsius. Acestea vor scadea usor pana la finalul perioadei prognozate, ajungandu-se la o medie a maximelor de 12 grade Celsius.

In intreg intervalul 6 - 19 martie sunt asteptate precipitatii. Mai importante cantitativ vor fi cele de marti, 7 martie.

Pentru Crisana se anunta, in perioada 6 - 10 martie, o medie a maximelor de 12 grade Celsius. De sambata, 11 martie, temperaturile cresc cu cateva grade si se ajunge la o medie, ziua, de 14 grade Celsius.

Apoi, pana la sfarsitul perioadei prognozate, maximele anuntate de meteorologi vor fi cuprinse intre 10 - 12 grade Celsius.

Sunt asteptate ploi zilnic, mai mult sau mai putin extinse.

In Transilvania va fi cald in prima saptamana (temperaturi maxime de 12 grade Celsius), dupa care temperaturile se vor situa intre 8 - 10 grade Celsius. In 19 martie se incalzeste, astfel ca se vor inregistra temperaturi de 12 grade Celsius.

In ceea ce priveste precipitatiile, acestea vor cadea mai ales in perioada 6 - 9 martie si 12 - 16 martie, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Cald va fi si in Maramures in perioada 6 - 13 martie, cand media maximelor va fi de 10 - 12 grade Celsius. Se raceste usor in perioada 14 - 16 martie, cand ziua nu se va depasi 8 - 9 grade Celsius, dupa care se incalzeste din nou, revenindu-se la temperaturile de 10 - 12 grade Celsius.

Ploi pot cadea zilnic, dar intre 6 - 8 martie si 12 - 16 martie acestea vor fi pe arii mai insemnate.

In Moldova, vremea este deosebit de calda in prima saptamana, cu medii de 12 - 14 grade Celsius. In a doua saptamana se raceste usor, pana la maxime de 10 - 12 grade (peste normalul perioadei).

Meteorologii anunta ploaie in 6 si 9 martie, dar si in perioada 12 - 16 martie. In restul zilelor va ploua doar izolat si trecator.

In Dobrogea, nu exista mari diferente fata de alte regiuni ale tarii. Media maximelor din prima saptamana se va incadra intre 12 - 14 grade Celsius, iar cea din a doua saptamana intre 10 - 12 grade Celsius.

Va ploua slab, pe arii restranse, in 6 si 10 martie. Sunt anuntate ploi si in intervalul 13 - 16 martie.

Temperaturi de primavara calda sunt prognozate si pentru Muntenia, mai ales pentru prima saptamana, cand se asteapta o medie a maximelor de 14 - 16 grade Celsius. Ulterior, acestea nu vor mai depasi, ziua, 12 - 14 grade Celsius.

Ploi slabe sunt anuntate pentru 6 martie, noaptea de 7 spre 8 martie sau ziua de 10 martie. Sunt sanse de precipitatii slabe si in interbalul 13 - 16 martie.

Si in Oltenia va fi cald, cu maxime de 13 - 15 grade anuntate pentru prima saptamana de prognoza. Apoi, media maximelor scade la 12 - 14 grade Celsius.

Ploi temporare vor cadea in intervalul 6 - 10 martie, dar si intre 12 - 16 martie.

La munte vremea nu va suferi modificari in urmatoarele doua saptamani. Ziua, vor fi temperaturi de aproximativ 4 grade Celsius, in medie.

Pot cadea precipitatii in fiecare zi, mai importante fiind anuntate de meteorologi pentru marti, 7 martie.

Saptamana trecuta, ANM transmitea ca primavara a venit mai devreme anul acesta si ca temperaturile erau cu 10 grade peste media acestei perioade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo martie 2017, #temperaturi martie 2017, #ploi martie meteorologi, #ANM martie 2017 , #prognoza meteo