Weekend cu vreme buna de plimbare, mai ales sambata

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 09:38
2814 citiri
Weekend cu vreme buna de plimbare, mai ales sambata

Desi dimineata va fi destul de frig, weekendul vine cu vreme frumoasa, temperaturi agreabile si soare in cea mai mare parte a tarii. Doar izolat va ploua, mai ales incepand de sambata seara.

Sambata, temperaturile vor fi scazute la primele ore ale diminetii, dupa care mercurul va urca in termometre pana la valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 23 de grade.

Mercurul termometrelor a inregistrat si o minima a toamnei, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost inregistrate minus 2,2 grade Celsius.

In Capitala, vremea va fi frumoasa, soarele va domina ziua, iar temperatura maxima va ajunge la 22 de grade, in jurul pranzului. Si la munte, vremea va fi frumoasa in prima parte a zilei, dupa care, spre seara, va incepe sa ploua in Carpatii Orientali si pe arii restranse in celelalte masive montane.

De asemenea, spre seara, ploaia va pune stapanire pe nordul tarii.

Bucurati-va de prima zi de weekend, deoarece duminica, instabilitatea atmosferica a creste. La munte, vremea va fi in general instabila, local se vor semnala averse, insotite si de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp indeosebi in zona Carpatilor de Curbura. Pe crestele montane, in special in nordul Carpatilor Orientali, vor fi si precipitatii mixte.

De asemenea, in centrul, estul si sud-estul tarii, in zonele montane si submontane, vremea va fi in general instabila, local vor fi averse, insotite si de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...20 l/mp.

In restul tarii, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si ploi izolate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 -13 grade in depresiunile transilvane, 12 la Miercurea Ciuc si 23 de grade la Drobeta Turnu Severin. Si in Capitala, dupa-amiaza, vor fi averse si descarcari electrice. Dimineata vor fi 9-10 grade, iar maxima zilei va fi de 17-18 grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#prognoza meteo weekend septembrie, #vremea septembrie , #prognoza meteo