Ciolos face sedinta de guvern la Vila Lac

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 11:01
1821 citiri
Ciolos face sedinta de guvern la Vila Lac
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Premierul Dacian Ciolos se intalneste, sambata dimineata, la Vila Lac, cu ministrii Cabinetului sau pentru o sedinta informala, dupa o saptamana in care a vizitat mai multe ministere in pregatirea unui plan de prioritati sectoriale.

Astfel, ministrii care gestioneaza portofoliile de la Interne, Externe, Justitie, Cultura si Consultare Publica si Dialog Civic isi prezinta programul de prioritati pentru 2016.

De altfel, prim-ministrul a inceput o serie de vizite la ministere, astfel ca saptamana aceasta a purtat discutii cu detinatorii portofoliilor de la Agricultura, Energie si Comunicatii, unde a analizat cu echipele de conducere strategiile de aplicare a prioritatilor guvernamentale in aceste sectoare.

Dacian Ciolos le-a cerut ministrilor sa mearga in comisiile parlamentare pentru a prezenta in detaliu aceste actiuni prioritare si modul in care intentioneaza sa le aplice.

Premierul Dacian Ciolos a inceput sa aiba aceste discutii cu ministrii pe tema planului de prioritati sectoriale al Guvernului saptamana trecuta, planul urmand sa fie trimis joi Parlamentului.

Ciolos: Intentionam sa lasam in urma ceva vizibil schimbat in bine

"Am avut astazi (joi - n.red.) prima intalnire din seria celor pe care mi le-am propus in mai multe ministere in care incepem sa discutam aplicarea, implementarea prioritatilor sectoriale pe care mi le-am propus la nivelul fiecarui minister. (...) Suntem acum in masura sa publicam acest plan de masuri sectoriale, cred ca in cursul zilei de astazi (joi - n.red.) o sa-l trimitem si la Parlament si o sa-l facem si public si am inceput seria acestor intalniri cu Ministerul Agriculturii", a declarat premierul Dacian Ciolos, dupa intalnirea de lucru de la Ministerul Agriculturii, precizand ca nu este vorba de controale, ci de discutii colegiale cu echipele din ministere.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ciolos sedinta guvern Vila Lac , #premier