Prigoana vrea pensii pentru prostituate: Alesii nu legalizeaza prostitutia, dar beneficiaza de pe urma ei

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 19:27
2775 citiri
Prigoana vrea pensii pentru prostituate: Alesii nu legalizeaza prostitutia, dar beneficiaza de pe urma ei

Silviu Prigoana a declarat ca parlamentarii se tem sa legalizeze prostitutia, dar beneficiaza de pe urma ei.

Avand in vedere ca propunerea sa privind legalizarea celei mai vechi meserii din lume a fost respinsa pe vremea cand era parlamentar, acum, cand s-a retras din politica, vine cu o noua propunere - aceea ca prostituatele sa poata cotiza la fondul de pensii, pentru a avea un venit sigur la batranete, transmite Romania TV.

Prigoana, despre colegii escroci, prostitutie pentru handicapati si parlamentarii saraci

"Am spus ca e in neregula ca prostitutia sa nu mai fie incriminata de Codul Penal si nici macar ulterior sa nu mai fie reglementata - de-aia am si facut proiectul de lege - legea prostitutiei - l-am pus pe masa parlamentului. Legea n-a trecut, pentru ca trebuia sa treaca cu jumatate plus unu din cei prezenti cu 'da'.

I-am intrebat, de ce v-ati abtinut? E o lege buna, dar ne vede mama, popa. Nu au curajul asumarii si al raspunderii. Ei traiesc cu fenomenul pe langa ei, chiar unii beneficiaza de fenomenul cu pricina si nu vor sa-l legalizeze ca nu cumva sa fie ei blamati de comunitate, de parinti", a amintit Silviu Prigoana.

"Sa le faca drepturi de autor, fiecare are talentul ei"

Totodata, fostul om politic a amintit de cazul unei femei care presta servicii sexuale contracost si care a aparut la televizor spunand ca ar vrea sa-si plateasca darile catre stat, dar s-a plans ca nu poate, iar Prigoana a spus ca ar putea sa isi inregistreze veniturile pe drepturi de autor.

"Era o doamna care presta servicii a iesit la TV si a spus ca vrea sa contribuie, 'dar nu ma poate incadra nimeni nicaieri, sa ma faca PFA, ca nu e reglementata activitatea'. Zicea ca vrea sa-si plateasca taxe, impozite.

Ar putea s-o incadreze pe drepturi de autor, ca fiecare fata are talentul ei! E ca la filmele erotice. Fiecare film are un anumit subiect si probabil si domnisoarele astea au fiecare subiectul lor", a adaugat Silviu Prigoana.

Prigoana a depus la Parlament un proiect de lege pentru legalizarea prostitutiei (Video)

In septembrie 2010, Silviu Prigoana, la acea vreme deputat din partea PDL, a depus la Parlament un proiect de lege pentru legalizarea prostitutiei, ca activitate ce poate fi desfasurata independent sau in case de toleranta si care este autorizata de autoritatile locale, dupa obtinerea unui aviz de la MAI si pe baza unui certificat medical.

Propunerea sa nu a fost insa votata de colegii de Parlament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#Silviu Prigoana pensii prostituate, #Silviu Prigoana legalizare prostitutie, #Silviu Prigoana parlamentari beneficiari prostitutie , #prostitutie