Ziare.com

Peste 200 de oameni lucreaza zi si noapte la Catedrala Mantuirii Neamului

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 15:27

   

Peste 200 de oameni lucreaza zi si noapte la Catedrala Mantuirii Neamului
Pe santierul Catedralei Mantuirii Neamului se lucreaza la foc continuu, peste 200 de persoane fiind angrenate zi si noapte in ridicarea acestui edificiu.

In acest moment se monteaza prefabricatele si armatura dintre cotele 9 si 18, si se finalizeaza lucrarile din zona altarului, informeaza basilica.ro.

"Intre 9 si 18 s-au montat prefabricate pe fata de vest, nord si sud si se continua cu montajul acestor prefabricate spre fatada de rasarit. In interior se monteaza structura metalica. De asemenea, mai avem putin si se termina montajul structurii rigide in zona absidelor, iar din spate se vine cu montajul barelor de armatura felixibila si turnatul betonului. Muncitorii sunt in acest moment la un nivel de 180 - 200 de oameni ziua si aproximativ 30 de oameni noaptea", a declarat Dan Dumitrescu, dirigintele de santier.

Ponta s-a rugat in semn de multumire pentru lucrarile la catedrala Mantuirii Neamului

Premierul Victor Ponta, ministrul de Interne Gabriel Oprea si ministrul Justitiei Robert Cazanciuc au participat luni la o rugaciune de multumire pentru lucrarile executate pana acum la catedrala Mantuirii Neamului, oficiata de PF Daniel in paraclisul "Invierea Domnului" al catedralei.

La sfarsitul rugaciunii de multumire, PF Daniel a exprimat recunostinta Guvernului Romaniei pentru ajutorul acordat la construirea Catedralei si le-a oferit celor doi ministri Ordinul "Sfintii Imparati Constantin si Elena".

In luna martie, parintele Constatin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, a declarat ca totalul costului aferent lucrarilor de finalizare a catedralei Mantuirii Neamului pana la stadiul rosu-gri, fara tencuiala, dar cu geamuri si usi, se ridica la aproximativ 80 de milioane de euro.

Catedrala Mantuirii a costat pana acum 80 de milioane de euro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3124 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

* * *

- shi 20 de milioane o platesc ! nu ne-a ajuns casa poporului ! :o(((

"Peste 200 de oameni lucreaza zi si noapte la Catedrala Mantuirii Neamului"

 

Ii baga Preafericitul in viteza

caci pierde bani pana nu se da in functiune investitia.

 

Foarte frumos ,

dupa ce o termina , vin extraterestrii si o sa le zica ca nu e bine. Oricum , impozanta cladirea , numai buna de un congres PSD.
Marineee , amaratii aia care baga smotru sani toti basisti !

 

Viorel si Ordinul "Sfintii Imparati Constantin si Elena"?

Trebuie sa fie o greseala. Este vorba de ordinul "Nicolae si Elena"!

 

Sfintul secretar general al partidului și sfinta academiciană

Iar viorelul visează să-i intrupeze pe amindoi - e deja doctor plagiator (la fel ca academiciana) și se vrea șef de stat precum impușcatul...

O nebunie!

Catedralele din Apus au fost construite in sute di ani, putine au fost terminate... Cimentul si fierul beton care va rugini in pereti cat va rezista? Va fi vai si amar de cei care vor trebui sa intretina reparatiile peste 100 de ani care vor costa cat costa acum... Catedralele se fac din PIATRA si nu din ciment cu fier beton.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor