Cartier terorizat de maidanezi

Miercuri, 28 Iulie 2010, ora 15:45
1561 citiri
Cartier terorizat de maidanezi
Foto: Marius Mitrache, adapostul decaini din imediata vecinatate a cartierului

Oamenii care locuiesc in pavilioanele din Colonia Petrosani, care au apartinut Jandarmeriei, sunt pur si simplu terorizati de maidanezi.

Ei spun ca sunt nevoiti sa-si tina copiii in case si ca noaptea zona devine un adevarat rai al patrupedelor care latra si ataca in haita.

"Sotia mea lucreza in trei schimburi si de cate ori pleaca sau vine de la serviciu sunt nevoit sa o astept de fiecare data cu cate un bat in mana. Stau si in scara blocului", spune un locatar.

"Toata ziua sunt cu spray de pureci pentru ca stau in scara, iar pe copii nu ii pot lasa afara", spune o femeie.

"Ies noaptea pe geam sa arunc cu ceva ca sa-i imprasti pentru ca nu putem dormi de ei. M-am dus la Primarie sa fac reclamatie, dar cei de acolo nu au facut nimic", afirma revoltat un alt locatar.

Mai mult, oamenii spun ca maidanezii le imprastie gunoaiele din tomberoanele si asa insuficiente, iar zona a devenit un adevarat focar care se extinde tot mai mult. "Haitele de caini darama containerele de gunoi, il imprastie si cara gunoiul prin toata zona", sustin oamenii.

Zecile de maidanezi s-au adunat acolo pentru ca gasesc mancare, in timp ce copiii care indraznesc sa iasa in curte la joaca stau cu frica sa nu fie atacati.

In replica, autoritatile locale sustin ca periodic aduna maidanezii de pe strada, dar acolo problema este ca "toata lumea are caini". "Noi ne straduim sa adunam cainii comunitari, insa in zona respectiva avem o situatie mai dificila. Acolo toti au caini, iar in plus cartierul este foarte aproape de un adapost de caini si cei care il administreaza le mai dau drumul animalelor pe care le au acolo", afirma Claudiu Cornea, viceprimarul municipiului Petrosani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#caini comunitari Petrosani, #cartier Petrosani maidanezi , #romani