Castigatorii concursului "Mandru ca sunt roman", organizat de Ziare.com si Groupon

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 16:30
9407 citiri
Castigatorii concursului "Mandru ca sunt roman", organizat de Ziare.com si Groupon

Campania Mandru ca sunt roman a ajuns la final, culminand cu Ziua Nationala a Romaniei, iar dintre sutele de mesaje si propuneri primite din partea romanilor de pretutindeni am tras la sorti, impreuna cu partenerul nostru Groupon, numele castigatorilor celor trei vacante in Romania.

Viziteaza Romania frumoasa! Ziare.com si Groupon te trimit in vacanta la munte

Cititorii Ziare.com s-au implicat in campania noastra de redescoperire a mandriei nationale, contribuind cu propriile marturii sau cu propuneri de romani ce ne reprezinta cu cinste in lumea intreaga.

Mandru ca sunt roman: Propuneri ale cititorilor Ziare.com

Iata numele castigatorilor, extrase prin tragere la sorti:

Premiul I - Ioana Salbaticu

Premiul II - Alexandra Margan

Premiul III - Cecilia Souca

Pentru cazul in care oricare dintre castigatorii enumerati mai sus nu poate sau nu isi doreste, pentru orice motiv, sa intre in posesia premiului oferit de Groupon (sau nu confirma in timp util), au fost extrase si trei *rezerve.

Rezerva I - Anca Damian

Reverva II - Constanta Dumitrescu

Rezerva III - Loredana Monac

*Castigatorii si rezervele au fost contactati pe e-mail si trebuie sa confirme in maximum 5 zile ca vor intra in posesia premiului. In caz contrar, premiul nerevendicat merge catre rezerva corespunzatoare. Daca nici rezerva nu confirma, se organizeaza o noua tragere la sorti, pentru premiile nerevendicate.

Pentru a putea primi premiul oferit de Groupon, participantii trebuie sa fie inscrisi pe aceasta platforma online - click pentru inregistrare.

Castigatorii isi pot alege una dintre cele doua variante oferite pentru fiecare categorie de premiu.

Va prezentam in cele ce urmeaza si propunerile castigatorilor si rezervelor:

Ioana Salbaticu

"Fii mandru ca esti roman" inseamna sa fii iubitor de tara. Cand ascult imnul ma emotionez.

M-am bucurat si m-am simtit tare mandra ca sunt romanca cand am vazut lucrarile lui Brancusi expuse la Metropolitan Museum of Art din New York.

Din 1963 si pana in prezent au aparut in toata lumea peste 50 de carti si monografii si mii de studii si articole despre Brancusi, fapt ce demonstreaza ca este unul din cei mai mari creatori ai tuturor timpurilor.

Cum sa nu fii mandru?

Alexandra Margan

Numele meu este Margan Alexandra, am 24 de ani si sunt din Timisoara... oras mare, curat, cu oameni veseli, sufletisti si mereu gata sa te ajute, motiv pentru care sunt mandra ca sunt romanca.

Traiesc in Romania, o tara pitoreasca, cu munti inalti, plini de comori, cu dealuri semete si campii inverzite, motiv pentru care sunt mandra ca sunt romanca.

Avem sarmale, mamaliga, branza grasa de vaci si lapte spumos, avem doine, avem bunici cu obrajii rosii, cu ochii mici si mainile muncite pe ogoarele patriei, motiv pentru care sunt mandra ca sunt romanca.

Poate e putin fata de ce au scris altii, insa sufletul meu e plin de bucurie, cand vorbesc despre Romania (nu vreau sa sune pompos sau exagerat).

Cecilia Souca

Buna ziua, ma numesc Cecilia Souca, si impreuna cu familia mea traim de zece ani in periferia orasului Milano, Italia, si vreau sa spun tuturora ca de foarte multe ori in acesti ani ne-am simtit criticati si neindreptatiti, dar in aceasta toamna am aflat ca in apropiere de noi aveau loc Campionatele europene de canotaj, mai exact in perioada 14-16 septembrie, si am hotarat sa mergem si noi, chiar daca la multe insistente catre federatia de canotaj italiana ne-au raspuns ca nu stiu sa participe si echipaje romanesti.

In momentul in care au inceput finalele si am vazut in program ca sunt si echipe romanestiam fost fericiti, dar cand au inceput sa curga medaliile de aur,argint si bronz, AM FOST CEI MAI MANDRI TREI OAMENI din tribuna, mai ales ca italienii protestau spunand "mai au de gand romanii astia sa castige mult?", noi fiind tara cu cele mai multe medalii!!!

Cat de mult mi-as dori ca spotivii nostri si mintile luminate ale tarii sa fie rasplatite in asa fel ca ei sa fie stimulati sa mai faca mandri si restul romanilor plecati prin alte tari!!!

BRAVO FEDERATIEI ROMANE DE CANOTAJ, NE-TI FACUT MANRI CA SUNTEM ROMANI PT PRIMA DATA DUPA ZECE ANI DE CAND SUNTEM PLECATI DE ACASA!

Anca Damian

Sunt mandra ca sunt romanca pentru ca avem un invatamant serios, care formeaza oameni capabili si responsabili!

Sunt mandra ca sunt romanca deoarece avem locuri foarte frumoase de vizitat si nu cred ca ne-ar ajunge viata ce-o traim sa le vedem pe toate!

Sunt mandra ca sunt romanca, pentru ca am avut cei mai renumiti poeti si scriitori, care au studiat in strainatate si care au descris in cel mai placut mod frumusetile tarii lor!

Dar cel mai important, sunt mandra ca sunt romanca pentru ca niciodata nu va muri spiritul patriotic al romanilor!

Constanta Dumitrescu

Traim intr-o lume in care munca si eficienta trebuie sa primeze si nu bla-bla-ul. Ma conformez deci alcatuind o altfel de poveste..

Propunere pentru o personalitate fascinanta: DAVID MARCIAN BLEAHU.

Povestea dumnealui in: "Spovedania unui neinvins", carte autobiografica semnata de acelasi mare David Marcian Bleahu.

Orice alte cuvinte adaugate de mine ar constitui o impietate.. un orgoliu care sa-mi demonstreze ca respir acelasi aer cu acest OM; asa ca tac..

Loredana Monac

Buna ziua, numele meu este Monac Loredana si sunt mandra ca sunt romanca. De ce?

Sunt o mie de motive dintre care enumar doar cateva: iubesc tricolorul si culorile lui, sunt indragostita de istoria poporului roman, suntem buni, intelegatori, darnici, avem cele mai minunate peisaje si bogatii ale naturii, mancarea noastra romaneasca e cea mai delicioasa, avem cele mai frumoase femei, avem farmecul nostru.

Dintre romani, ii admir pe Andreea Marin Banica( deoarece se implica in activitati caritabile), Corneliu Vadim Tudor (pentru ca este un om foarte inteligent), Loredana Groza (este o adevarata diva).

Premiul I

Predeal Comfort Suites

Experimenteaza luxul in singurul hotel de 5 stele din Predeal: 3 nopti de cazare pentru doua persoane, cu mic dejun inclus, acces spa, jacuzzi si fitness.

Meriti un sejur high-class intr-o atmosfera montana absolut autentica, completata de servicii hoteliere excelente!

sau...

Pensiunea Magic - Baile Herculane

Avand o pozitie deosebit de pitoreasca, intr-o vale adapostita de munti, peisajul oferit este de o frumusete aparte.

Asadar, ce poate fi mai minunat decat sa-ti clatesti ochii, spiritul si sa iti incarci bateriile in una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii?

Premiul II

Hotel Wolf - Bran

Bucura-te de un sejur de 2 nopti, pentru 2 persoane, la Hotel Wolf Bran, cu mic dejun inclus, spa si jacuzzi.

Clasificat la categoria 3 stele, hotelul Wolf asigura conditiile unui sejur de neuitat.

sau...

Casa Motului - Arieseni

Departe de aglomeratia orasului, in mijlocul naturii, pensiunea casa Motului din Arieseni, Muntii Apuseni, va ofera o oaza de liniste, creata special pentru familie.

Prin atmosfera creata si imprejurimile spectaculoase, timpul nu mai are insemnatate.

Premiul III

Pensiunea Ursuletul - Predeal

Te invitam sa traiesti o iarna fabuloasa la Predeal, la Pensiunea Ursuletul: nu te teme.

Armonia culorilor, stabilitatea ritmurilor, echilibrul maselor alcatuiesc in stil tirolez Pensiunea Ursuletul.

sau...

Hotel Casa Comana

Fa o incursiune in istorie, adu-ti aminte de Vlad Tepes si Mihai Viteazul, relaxeaza-te in camere confortabile si ocupa-ti timpul cu variate activitati recreative, insa neaparat dupa ce vizitezi locurile ce merita vazute.

Hotelul Casa Comana te asteapta alaturi de mirifica padure Comana si legendara Delta a Neajlovului sa iei parte la o experienta unica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#castigatori mandru roman, #castigatori concurs ziare, #castigatori concurs groupon , #romani