De la cititori: Raspunsul Albei ca Zapada

Duminica, 03 Octombrie 2010, ora 08:18
1181 citiri
De la cititori: Raspunsul Albei ca Zapada

Draga Vorbalunga,

Sunt foarte dezamagita de critica ta fara temei, de parca ai face parte din mass media. Daca citeai CV-ul meu pana la capat ai fi vazut ca cei trei ani cat am fost "menajera" nu se afla la "Activitati profesionale", ci am activat voluntar ca "Babby-sitter" la cei 7 pitici, neavand nici salariu si nici carte de munca.

In ceea ce priveste Declaratia de avere, este publicata demult, dar este doar o foaie alba, pentru ca eu nu am nici un fel de avere sau proprietate. De aia nici n-o vedeti.

De la cititori: Scrisoarea unui pitic catre Alba ca Zapada

Ma bucur tare ca lui Mutulica ii merge asa de bine. Voiam sa-l rog prin tine ca atunci cand vine in tara sa culeaga din Lyon si pe familia Ciordeala, dar intre timp am rezolvat cu Carla care l-a pus pe Nicolas sa-i trimita cu o cursa Air France direct la Bucuresti.

Am vrut sa ne revansam cumva pentru serviciul facut, dar Sarcozy ne-a raspuns ca i-a facut mare placere si ca ne sta la dispozitie oricand si alta data. Iar Carlei, cand stateau ei odata asa, lejer, lasa ca nu stii tu cum, i-ar fi spus ca pentru noi ar fi in stare sa puna la dispozitie si un pachebot. Poti sa-ti dai seama ce om dragut e Sarco? Si ce bine vazuta e Romania in lume?

Sa stii ca incepe sa-mi fie frica de tine, cu darul tau de piaza rea. In mailul de ieri mi-ai scris ca doresti sa-l vezi destituit pe ministrul de Interne si iata ca si-a dat singur demisia! Asa ca te rog fii mai atent cu ce scrii, nu ca ne-ar parea rau de el, dar ai grija sa nu-l deochi pe Print, ca ar fi mare nenorocire. De primul ministru nu mi-e frica, ca e din neamul vostru si stiu ca voi astia micii nu va scoateti ochii unii la altii.

De Roberta sa nu te legi, ca nu poate toata lumea sa stie atata matematica cat stii tu. Ea e de formatiune umanista, nu e prea tare la cifre. De fapt, daca te uiti pe CV-ul ei o sa vezi ca e cam blonduta la par, nu ca mine, cu par negru ca abanosul si tu stii ca pe masura ce parul e mai deschis, inteligenta e mai relativa.

Totusi are studii aprofundate la facultatea de studii politice, adica ii plac lucrurile temeinic facute. Sa te uiti atent si mai jos (nu pe poza, ca aia e numai bust), ci pe text si o sa vezi ca am introdus deja sistemul bilelor albe si negre inca de mult!

Are o bila alba pentru ca a reprezentat Romania la concursul Miss Univers din Las Vegas in 1996 si o bila neagra ca a dat cam rar prin Parlament. Stiu c-o sa zici ca prima bila e tot neagra, iar alea negre ar trebui sa fie atat de multe cat absentele, dar sistemul e doar la inceput, acum se testeaza softul. Are numai un bit, de aia poate numara numai doua bile, una neagra si una alba. Si a si costat o groaza de bani. Vezi ce propuneri costisitoare faceti? Inca vreo doua la fel si o sa puneti bugetul in patru labe.

Printul totusi l-a ascultat si ti-a pus in aplicare propunerile tale care a considerat el ca nu sunt costisiotare. Noul ministru de Interne nu a fost uns de print decat dupa ce i-au aparut Declaratia de avere si CV-ul pe internet. Dupa cum vezi, printul tine cont de parerile pozitive care vin de la populatie.

In ceea ce il priveste pe Juan Carlos, nu vrem sa fim prieteni cu el, ca atunci cand o sa avem si noi prunci, o sa-l luam pe Mutulica de la ei ca sa se joace cu ai nostri Hotii si Vardistii, ca are deja experienta internationala. Iar asa ceva nu se face la prieteni.

Si mai termina odata cu Bradu si cu clopotul ca ne-ai facut si tu capul calendar. Poarta au acum la cimitir iar Printul le-a trimis pe unul cu toaca, asa ca problema e rezolvata.

Printul a cerut si un raport al politiei Bradu pe tema asta, dar sa stii ca concluziile nu sunt bune. Politia a constatat ca clopotul furat era foarte mic, avantajand pe infractori. Ia intreaba-l pe prietenul tau Florica primarul din Bradu de ce Dumnezeu n-au facut si ei un clopot mai mare?

Te pup,

Alba ca Zapada

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#scrisoare Alba ca Zapada, #Igas ministru Interne, #Roberta Anastase Parlament , #romani