Donatorii de sange primesc bilete gratuite la Untold sau Neversea

Joi, 24 Mai 2018, ora 14:54
5228 citiri
Donatorii de sange primesc bilete gratuite la Untold sau Neversea
Foto: Facebook/UNTOLD

Persoanele care doneaza sange in cadrul unor caravane mobile din Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov sau Constanta primesc si in acest an cate un bilet gratuit la Untold sau Neversea, iar cei care vor dona sange in centre de transfuzii vor beneficia de reduceri.

Realizata impreuna cu Institutul National de Transfuzii Sanguine si cu platforma tehnologica de donare de sange "Si Eu Donez", campania, care la editiile trecute a mobilizat mii de tineri din Romania, se desfasoara in acest an in perioada 29 mai - 29 iunie, in toate centrele de transfuzii din tara.

"De la o editie la alta, campania Blood Network initiata de organizatorii festivalurilor Untold si Neversea se dezvolta puternic, atat in privinta numarului de oameni care doneaza sange in centrele fixe, cat si la caravanele mobile Blood Network.

Si in acest an, festivalierii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din sase orase ale tarii: Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Constanta. Toti cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8:00-14:00 vor primi un bilet gratuit de o zi la Untold sau Neversea", au anuntat, joi, organizatorii festivalurilor.

Festivalierii care doneaza la unul dintre centrele de transfuzii din tara trebuie sa acceseze, in functie de festivalul la care vor sa ajunga, site-ul untold.com sau neversea.com, sectiunea Blood Network, unde trebuie sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator.

Ei vor primi apoi pe adresa de mail un cod cu care vor putea cumpara abonamentele cu reducere, de aproximativ 150 de lei.

Astfel, la Untold, pretul special este de 499 de lei plus taxe, din pretul final de 650 lei plus taxe al abonamentului, iar la Neversea pretul special este de 399 de lei plus taxe, din pretul final de 550 lei plus taxe al abonamentului.

"In fiecare an ne dorim ca aceasta campanie sa se dezvolte in cat mai multe orase din Romania. Daca in anii trecuti aveam caravanele mobile de donare de sange in patru orase din tara, in acest an campania a crescut cu inca doua orase: Iasi si Brasov. Pentru anul viitor ne gandim sa mai adaugam in lista si alte orase si de ce nu, sa mergem cu aceasta campanie si peste hotare", a precizat Edy Chereji, director de marketing si comunicare Untold&Neversea.

In acest moment, reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma "Si eu Donez" numara 5.200 de membri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#donari sange gratuit UNTOLD, #donari sange gratuit Neversea , #romani