Viral: Scandal dupa ce o batrana a fost amenintata cu amenda, pentru ca vindea zarzavaturi la colt de strada (Video)

Duminica, 31 Mai 2015, ora 20:45
13329 citiri
Viral: Scandal dupa ce o batrana a fost amenintata cu amenda, pentru ca vindea zarzavaturi la colt de strada (Video)
Foto: Facebook/ Alexandru Alexe

Un clip in care un tanar se cearta cu mai multi politisti locali a devenit viral, duminica, pe Facebook.

La inceput, tanarul filmeaza cum politistii locali ii spun unei batrane - care vindea flori si legume in doua galeti de plastic - sa plece de pe trotuar, avertizand-o ca daca o mai vad in locul respectiv ii dau amenda de 5.000 de lei.

"Femeia accepta si pleaca spre tramvai nu inainte de a fi atentionata de catre unul dintre agenti ca 'data viitoare iti dau o amenda de 50 de miloane'.

Opresc filmarea si plec spre tramvai nu inainte de a le bate obrazul agentilor ca spectacolul de forta trebuie mai degraba afisat in Piata Rahova, la infractori de risc mai mare decat o babuta cu o galeata de legume si flori. Imediat agentii vin la mine si ma iau de brate sa vin cu ei la sectie. Atat mi-a trebuit. Pai, bai baieti, chiar asa?", a scris pe Facebook Alexandru Alexe.

Tanarul a sustinut ca politistii nu s-au legitimat si ca nici lui nu i-au cerut sa se legitimizeze, ci ca l-au luat "pe sus" sa il duca la sectie.

"Lumea de pe trotuar s-a adunat sa-i admonesteze, nu doar vizavi de obiceiul total ilegal de a ridica lumea aiurea de pe strada, ci si pentru excesul lor de zel fata de micile ilegalitati, in conditiile in care este un lucru deja obisnuit in Bucuresti sa vezi agenti de Politie pititi in masini, cu ochii-n telefoane, la doi pasi de traficul major de tigari, telefoane furate, hoti de buzunare si gasti de cartier", a adaugat tanarul pe reteaua de socializare.

Acesta a adaugat ca oamenii legii i-au spus ca nu il amendeaza pentru ca i-a filmat, ci pentru tulburarea linistii publice.

Imagini socante: Femeie snopita in bataie in troleibuz, de un grup de pensionari (Video)

"Ba ca nu trebuie sa-ti arat legitimatia orientata omeneste, ba ca iti dam amenda pentru ca faci galagie. Pai normal ca m-am apucat sa fac galagie cand voi ma luati de brate sa ma duceti la sectie fara a respecta cele mai elementare proceduri. Zmeilor!

Au dreptate politistii ADEVARATI cand zic ca aceasta inventie numita Politia Locala este populata de smardoiasi care nu ar fi acceptati IN VECI in randurile politiei, dar care sunt utili Primariei, care-i are in stapanire. Politia locala este Politia Primarului. O inventie pentru muls bani de la buget si-atat", a incheiat tanarul.

Clipul postat de tanar pe Internet a depasit 202.000 de vizualizari

Politia Locala curata capitala de babute. Iar.

In drum spre servici am filmat o actiune riscanta a Politiei Locale Sector 5, actiune la care au participat agenti de Politie Locala in uniforma, agenti in civil si agenti de interventie.Infractorul s-a dovedit a fi o babuta care vindea la coltul blocului cateva flori si legume din doua galeti de plastic.Dupa o serie de invitatii la sectia de Politie, vazand ca femeia refuza si doreste sa se mute "in piata", agentii o invita sa se duca acasa cu tramvaiul. Femeia accepta si pleaca spre tramvai nu inainte de a fi atentionata de catre unul dintre agenti ca "data viitoare iti dau o amenda de 50 de miloane".Opresc filmarea si plec spre tramvai nu inainte de a le bate obrazul agentilor ca spectacolul de forta trebuie mai degraba afisat in Piata Rahova, la infractori de risc mai mare decat o babuta cu o galeata de legume si flori.Imediat agentii vin la mine si ma iau de brate sa vin cu ei la sectie.Atat mi-a trebuit. Pai, bai baieti, chiar asa?Nu va legitimati, nu MA legitimati, ma ridicati pur si simplu de pe strada ca va contest activitatea de "aparatori ai natiei"?Lumea de pe trotuar s-a adunat sa-i admonesteze, nu doar vizavi de obiceiul total ilegal de a ridica lumea aiurea de pe strada ci si pentru excesul lor de zel fata de micile ilegalitati, in conditiile in care este un lucru deja obisnuit in Bucuresti sa vezi agenti de Politie pititi in masini, cu ochii-n telefoane, la doi pasi de traficul major de tigari, telefoane furate, hoti de buzunare si gasti de cartier.Ba ca n-am voie sa filmez, ba ca deodata am voie, domnu', desigur.Ba ca nu trebuie sa-ti arat legitimatia orientata omeneste ba ca iti dam amenda pentru ca faci galagie.Pai normal ca m-am apucat sa fac galagie cand voi ma luati de brate sa ma duceti la sectie fara a respecta cele mai elementare proceduri. Zmeilor!Voi ataca amenda aia nesimtita in instanta si voi cere si penalizarea voastra, ca sa va intre-n cap mai bine legile si procedurile.PS: au dreptate Politistii ADEVARATI cand zic ca aceasta inventie numita Politia Locala este populata de smardoiasi care nu ar fi acceptati IN VECI in randurile politiei dar care sunt utili Primariei, care-i are in stapanire.Politia locala este Politia Primarului. O inventie pentru muls bani de la buget si-atat.

Posted by Alexandru Alexe on 29 Mai 2015

Video: Facebook/ Alexandru Alexe

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#tanar cearta politisti locali, #politisti locali batrana floi, #politisti locali batrana , #romani