Duminica Floriilor: Mesaje de sarbatoare de la Ciolos si Iohannis. Ponta nu-l uita pe Basescu

Duminica, 24 Aprilie 2016, ora 12:10
4757 citiri
Duminica Floriilor: Mesaje de sarbatoare de la Ciolos si Iohannis. Ponta nu-l uita pe Basescu
Foto: Ziare.com

Dacian Ciolos si Klaus Iohannis s-au numarat printre cei care au transmis mesaje de sarbatoare pe retelele de socializare cu ocazia Floriilor.

"La Multi Ani si un gand bun mamei mele, surorii mele si tuturor celor care poarta nume de flori! Va doresc sa aveti parte mereu de lumina, caldura si iubire iar viata dumneavoastra sa infloreasca zi de zi", a scris pe Facebook premierul Dacian Ciolos.

Si presedintele Klaus Iohannis a transmis La multi ani celor care isi sarbatoresc onomastica, amintind de ce este importanta Duminica Floriilor.

"Duminica Floriilor marcheaza intrarea triumfala a lui Iisus Hristos in Ierusalim, anticipand patimirile si jertfa Sa. Pentru crestinii ortodocsi incepe Saptamana Mare, o perioada cu puternica incarcatura spirituala. Tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua onomastica le urez 'La multi ani!'", a notat presedintele pe pagina de Facebook Klaus Iohannis.

Duminica Floriilor - traditii si obiceiuri care nu au nicio legatura cu intrarea lui Iisus in Ierusalim

Si preseintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost matinal si a transmis un mesaj pe aceeasi retea de socializare.

"In aceasta duminica, crestinii ortodocsi sarbatoresc intrarea lui Iisus Hristos in Ierusalim. Tuturor celor sarbatoriti astazi, de Florii, le doresc multa sanatate si fericire. O zi minunata, petrecuta alaturi de cei dragi!", a scris Calin Popescu Tariceanu pe Facebook.

Mesajul lui Traian Basescu a fost simplu si la obiect: "Va doresc multa sanatate, zile senine si la multi ani de Florii!".

Si fostul premier Victor Viorel Ponta, si el sarbatorit azi, a notat un mesaj pe Facebook si nu a uitat de luptele sale purtate pe vremea cand conducea Guvernul.

"La multi ani de Duminica Floriilor pentru toti cei care au nume de flori, dar si pentru cei apropiati si care le sunt dragi!

Multumesc pt toate urarile sincere si calde pe care le primesc pentru prenumele meu de Viorel - (desi cel care l-a facut cunoscut tuturor a facut-o intr-un scop negativ iata ca totul s-a transformat in ceva frumos!) ", a scris acesta.

Pelerinaj de Florii cu aproape o mie de preoti pe strazile Capitalei

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a transmis pe Facebook ca spera ca in aceasta zi oameni sa fie mai buni.

"La multi ani tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica! Este o zi speciala, in care sper sa gasim cu totii intelepciunea de a fi mai buni, mai solidari, mai preocupati de ceea ce este frumos in jurul nostru. Va doresc tuturor sa aveti o Duminica a Floriilor linistita, pe care sa o petreceti alaturi de familie si de cei dragi!", a punctat ministrul Curaj.

Si co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis un gand bun pe reteaua de socializare. "La multi ani, sarbatoarea de astazi sa va aduca liniste si bucurie tuturor!", a scris Gorghiu pe Facebook.

Ortodocsii sarbatoresc duminica Floriile, aceasta fiind cea mai importanta sarbatoare care vesteste Pastele si reprezinta intrarea lui Iisus in Ierusalim. Este ziua in care se sarbatoresc toti cei care poarta nume de flori.

A.G.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#mesaje politicieni Florii, #mesaj Ciolos Florii, #mesaj Iohannis Florii, #Duminica Floriilor , #sarbatoare