Accident de munca la Sidex Galati

Miercuri, 26 Martie 2008, ora 13:50
1795 citiri
Accident de munca la Sidex Galati

Un electrician de la ArcelorMittal Galati a fost internat la Spitalul Judetean "Sfantul Andrei" cu arsuri de gradele unu si doi la nivelul bratelor si doi si trei la nivelul fetei, dupa ce a suferit un accident in timpul unei interventii la instalatia electrica din Uzina Cocso-Chimica, informeaza NewsIn.

Accidentul s-a produs in incinta Uzinei Cocso-Chimice de pe platforma siderurgica. Victima, Valentin Trif, are 35 de ani si lucreaza ca electrician in combinatul galatean de 14 ani.

"Muncitorul facea curatenie in zona unui tablou electric prevazut cu un capac, a facut scurtcircuit intre fazele de lucru cu capacul si s-a generat un arc electric, care i-a produs arsuri in zona fetei si a bratelor", a afirmat inspectorul-sef adjunct al ITM Galati, Viorel Dumitru.

Electricianul a fost internat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sfantul Andrei" din Galati, fiind diagnosticat cu arsuri de gradele unu si doi la nivelul bratelor si, respectiv, de gradele doi si trei la nivelul fetei.

"Arsurile de pe fata cele mai grave", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, dr. Mihai Bucatanschi. Incidentul este anchetat de o comisie de inspectori ai Directiei de Sanatate si Securitate in Munca din cadrul companeii siderurgice ArcelorMittal Galati, au anuntat oficialii ITM.

Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Ambulanță lovită de tramvai în București: Transporta un bolnav din Călărași la spitalul Floreasca
Un accident în care au fost implicate o ambulanță și un tramvai a avut loc miercuri, 24 aprilie, în București. Ambulanța transporta un pacient de la spitalul din Călărași la spitalul...
Noi informații în cazul femeii din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani
Noi informații în cazul femeii din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani
Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani, minora decedând din cauza loviturilor, dar şi unchiul şi mătuşa victimei au fost trimişi în judecată de anchetatori,...
#accident, #Galati, #muncitor , #spital