Posturile de manager in spitalele bucurestene, scoase la concurs

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 15:00
2588 citiri
Posturile de manager in spitalele bucurestene, scoase la concurs

Posturile de manager in spitalele aflate in administrarea Primariei Capitalei vor fi scoase la concurs, candidatii urmand sa sustina, la 29 ianuarie, testul grila, la care nota minima de promovare este 7, iar in perioada 7-9 februarie, proba orala.

Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa depuna dosarul de concurs pana in 22 ianuarie, se arata intr-o dispozitie a primarului Sorin Oprescu.

Dosarul de inscriere poate fi acceptat sau respins.

In dosar candidatii trebuie sa demonstreze, printre altele, ca sunt absolventi de invatamant de lunga durata si ai cursurilor de perfectionare in management sau management sanitar agreate de Ministerul Sanatatii sau de Ministerul Educatiei.

In plus, candidatii trebuie sa aiba varsta mai mica decat cea de pensionare, in perioada organizarii concursului.

In cadrul probei orale vor fi evaluate capacitatile manageriale ale candidatilor. Proba va consta in sustinerea unui proiect de management pe un studiu de caz ipotetic si a unui interviu de evaluare a aptitudinilor manageriale si a personalitatii candidatului.

Rezultatele finale ale concursului vor fi facute publice la 13 februarie.

In urma concursului, candidatii castigatori vor incheia contracte de management cu primarul municipiului Bucuresti pe o perioada de maximum trei ani.

In administrarea Primariei Capitalei, mai exact a Administratiei Spitalelor, se afla 21 de unitati sanitare publice: Spitalul Clinic "Sfanta Maria", Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Filantropia, Spitalul Universitar de Stomatologie "Dan Theodorescu", Spitalul Clinic de Nefrologie "Carol Davila", Spitalul Clinic Colentina, Spitalul Clinic "I. Cantacuzino", Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, Centrul de Boli Rematismale "Ion Stoia", Spitalul de Pneumoftiziologie "Sfantul Stefan", Spitalul Clinic Caritas, Spitalul Clinic "Nicolae Malaxa", Spitalul Clinic de Copii "Victor Gomoiu", Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes", Spitalul Clinic Coltea, Spitalul de Bolnavi Cronici si Geriatrie "Sfantul Luca", Spitalul Clinic de Boli Dermato-Venerice "Scarlat Longhin", Spitalul Clinic "Th. Burghele", Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie "Panait Sarbu", Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. dr. Alexandru Obregia", Spitalul "Sfantul Stelian" si Spitalul de psihiatrie Titan "dr. Constantin Gorgos".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#concurs manageri spitale, #concurs spitale, #joburi spital, #primarie concurs , #spital