Spitalul de Urgenta din Alexandria, reabilitat din fonduri europene

Marti, 24 August 2010, ora 19:01
2487 citiri
Spitalul de Urgenta din Alexandria, reabilitat din fonduri europene
Foto: Arhiva

Spitalul de Urgenta din Alexandria, judetul Teleorman, va fi reabilitat cu fonduri europene, iar contractul de finantare, din Programul Operational Regional, demarat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost semnat marti de Razvan Murgeanu, secretar de stat.

Tot in cadrul acestui program au mai fost semnate marti alte trei contracte care vizeaza modernizarea orasului Alexandria. Valoarea totala a celor patru proiecte este de 120.642.654 de lei, informeaza un comunicat al ministerului remis Ziare.com.

Proiectul "Reabilitare Spital Judetean de Urgenta Alexandria, judetul Teleorman" urmareste imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala si repartizarea teritorial-regionala echilibrata a acestora, pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor la serviciile de sanatate.

Proiectul "Sistem pentru managementul iluminatului public in municipiul Alexandria" vizeaza crearea unui sistem de iluminat public nou si modern, cresterea eficientei energetice, asigurarea unui sistem de management al iluminatului public si integrarea acestuia in ansamblul celorlalte sisteme care alcatuiesc

Proiectul "Sistem de supraveghere in vederea cresterii sigurantei si prevenirii criminalitatii in municipiul Alexandria", institutiile publice si zonele identificate cu risc sporit de infractionalitate vor fi dotate cu echipamente noi de supraveghere.

Iar prin proiectul "Sistem pentru managementul traficului rutier in municipiul Alexandria" se urmareste fluidizarea si cresterea sigurantei traficului rutier, prin modernizarea si extinderea sistemului de semaforizare la nivelul a 16 intersectii.

De asemenea, va fi creat un Centru de Comanda si Control unic pentru coordonarea activitatilor de management trafic, supraveghere video, comanda si monitorizare iluminat public.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#reabilitare spital urgenta Alexandria, #reabilitare spital fonduri europene , #spital