Radoi explica motivele retragerii de la nationala

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 07:22
6185 citiri
Radoi explica motivele retragerii de la nationala

Fostul international Mirel Radoi a explicat in premiera motivele pentru care a ales sa se retraga de la nationala Romaniei.

Mijlocasul formatiei saudite Al Hilal spune ca a renuntat sa mai evolueze sub tricolor din cauza declaratiilor directorului general al FRF, Ionut Lupescu.

"A fost acea declaratie pe care a dat-o Ionut Lupescu dupa infrangerea din Franta, ca sunt in scadere de cand joc in Arabia Saudita. M-a deranjat foarte tare! Pai, nu tot acolo eram si cind am facut 1-1 la Paris? Atunci nu mai eram in scadere?

E anormal sa se discute in public astfel de probleme care tin de intimitatea echipei. Era foarte simplu sa vorbeasca fata in fata cu mine, sa-mi spuna deschis parerea lui, mai ales ca eu sunt primul nemultumit de evolutiile mele de la nationala.

Daca s-a petrecut asta cu mine, care sunt considerat unul dintre jucatorii importanti ai Romaniei, ce-o sa pateasca altul, cu vreo doua, trei selectii la activ?! Astea sunt aprecieri care tin de antrenor, nu de directorul general. De aceea, am decis sa ma retrag, pentru a nu altera relatia dintre ei.

Regret ca am luat hotararea si nu ma mai intoarce nimic. Am evitat sa discut cu oricine despre subiect tocmai pentru a nu da prilejul nimanui sa incerce sa-mi schimbe decizia. Am inchis ambele telefoane timp de patru zile, iar cand le-am deschis am gasit multe mesaje si apeluri de la Razvan. Daca-mi pare rau de ceva e ca ii promisesem ca vom merge impreuna pana la capat in aceste preliminarii, dar m-am oprit acum.", a declarat Radoi pentru Gazeta Sporturilor.

In 10 ani, Mirel Radoi a acumulat 67 de selectii pentru nationala Romaniei si a inscris doua goluri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mirel Radoi, #Radoi retragere nationala, #nationala Romaniei , #nationala
Comentarii
Poza Vasi
Vasi
rank 5
Dl. Ratzoi are dreptul sa faca orice, inclusiv sa se retraga de la Natzionala, dl. Lupescu, de asemenea, are...